Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2013 13:18 - Цитати 2012 (3/3)
Автор: asthfghl Категория: Забавление   
Прочетен: 2586 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 31.12.2013 16:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ето ПОРЕДНАТА порция БИСЕРИ от колекцията на imagetalk_politics, един политически форум, където съм съ-модератор:
- Децата са по-кибритлии и от тротил. Явно имаме нужда от сапьори в класните стаи.
- Предполагам, че това е, което всички ние обичаме да правим: постоянно се опитваме да докажем на останалите, че нашият личен свят е истинският... а същевременно пропускаме факта, че ние сме единствените сред свят, населен от безмозъчни роботи - безгласни участници в една машина за измислени реалности.
- Едно време бях много добър по география. Но после се разпадна СССР и изведнъж всички държави започнаха да си измислят имена, завършващи на "-стан".
- Нека оставим за малко аргументите ти настрана и да си поговорим какъв ужасен човек си ти. Веднъж като установим този факт, несъстоятелността на аргументите ти ще се докаже от само себе си.
- Никой, дори и уж най-интелигентният и добре информиран човек, не е имунизиран срещу суеверия. Или още по-лошо: срещу манталитета на стадото, който ни се налага от медиите.
- Всички хора за мен са като квадратни трупчета, а всичко, с което разполагам, е кръгъл отвор. Но да не се притеснявате. Моят чук е наистина много голям и тежък!
- Недейте да отписвате Берлускони от политиката, докато не сте се уверили с очите си, че главата му е отделена поне на 2 метра от тялото му.
- Да не забравяме, че в днешни времена милите дечица получават награди дори ако само успеят да се появят в час навреме. - Ходенето на училище си е голям подвиг, все пак. Той налага да станеш от леглото.
- Хората не забелязват обобщените резултати. Хората забелязват промените в обобщените резултати.
- Преговорите, посредничеството и компромисът могат да решат всеки проблем. Освен проблема с установяването на това кой точно е решил проклетия проблем.
- ...А някъде в далечния Север, отвъд Стената на Пука-Ми, един древен безсмъртен враг, направен от магия и лед, започнал бързо да се топи заради глобалното затопляне.
- Брей, ако дори 1% от всички предполагаеми находки на тленни останки на Св. Йоан бяха достоверни, щеше да се окаже, че клетият светец е бил триглав, петорък изрод с по шест пръста на всеки от деветте си крака.
- Свободата да скалъпваш глупости (известна като религия) не трябва да държи първенството над законите на реалния свят.
- Властта отива при онзи, що копнее за нея. Необходимо е страшно голямо его и известна доза налудничавост да повярваш, че ти трябва (или че можеш) да управляваш.
- В Скандинавия е същото като в Австралия, само че с повече лосове и блондинки.
- Правителство, което си ляга с уличните кучета, не трябва да се учудва, че е пълно с бълхи.
- Хей, ние си запазваме правото да избираме официалния говорител на управляващата върхушка. Не посягайте на избора ни на президент, той е нещото, което прави страната ни толкова велика!
- В повечето случаи политиците дори не си правят труда да ни лъжат. През повечето време те просто говорят врели-некипели.
- Ние сме страна, изградена върху инфраструктурата на нашите прадядовци. И нямаме никакво желание да я обновим за сегашните поколения.
- Аз не си правя труда да се замислям как работи гравитацията. Но по някакъв начин винаги се озовавам на земята.
- Сеизмичната вълна върви нагоре, после надолу. Не можеш да я обясниш! - А понякога върви и настрани. Следователно извънземните са виновни!
- Ама сериозно. Защо геолозите не могат да предсказват къде и кога ще удари земетресение? Вижте ги животните - те вече отдавна са му хванали цаката!
- Мнозина биха се съгласили да живеят в картонени кашони, ако това би им помогнало да се справят с параноичния си ужас от Големия брат.
- Когато лъжите ти извоюват победа, всички останали са губещи.
- "Може би" - това е правилният отговор на всеки въпрос от агностична гледна точка. А както ни е известно, агностицизмът е изначалното състояние на човешкия разум, преди да бъде покварен от религията или атеизма.
- Много обичам компромисите. Те оставят всички страни малко по-малко нещастни, отколкото са били в началото.
- Това изследване достигна до Вас благодарение на Университета по Здрав Разум, Факултет по Един Чиляк Ми Сподели В Кръчмата.
- Любопитно нещо са вероятностите. Те биха могли да бъдат всичко, което можеш да си представиш
- Някакъв герой бил се родил без участието на семе, после превръщал H20 в алкохолни напитки само със силата на мисълта, а накрая умрял и скоро бил възкресен, за да отлети в космическа ракета незнайно накъде. Най-великата фантастична история на всички времена!
- Социализмът убива всякаква инициатива да работиш много и да изкарваш печалба. - А също е вреден за зъбите. Доказателство: Великобритания.
- Много е вероятно в момента да плаваме нагоре по Дрисливата река. Определено изглежда като нея, макар че може да е и Лайняното езеро - не знам, никога преди не съм идвал насам. Но във всеки случай трябва да знаете, че лодката ни тече.
- Обичайният избирател не е по-различен от обичайния купувач: бомбардирай го с лозунги и може и да си избере твоята марка.
- Не казвам, че едно по-голямо зло прави едно по-малко зло кой знае колко по-малко, но все пак е важно да имаш поглед над по-голямата картина.
- Ех, да можехме да превърнем всяка война в едни състезания с безпилотни самолети и роботизирани войници... И мънички бели петънца, които се щурат по монитора. Бум! Бум! Бум! Тройна комбинация! Печелиш 150 точки! Минаваш на следващото ниво!
- Няма никакви конспирации. Всичко е просто едно голямо съвпадение.
- "По-добър човек" ми звучи като нещо невъзможно за измерване. Но пък навярно в това е и целият замисъл на изборите.
- Понякога днешното добро е утрешното зло, но днешното зло винаги си остава утрешното зло.
- Как въобще е възможно виртуалните пари да достигнат по естествен път до бедните слоеве? - Много просто: квантова флуктуация. Те едновременно съществуват и не съществуват.
- Всичко, което ни носи удоволствие, също носи със себе си и болка, с която да можем да измерим удоволствието.
- Виж, ябълка! А това тук е портокал! Може би ако ги сблъскам много силно, ще успея да ви убедя, че те са едно и също нещо? - Да живеят ускорителите на елементарни частици!
- Ей, брато! Чух, че много те кефи да имаш дългове, затуй сипах малко дълг в твоя дълг, за да ти помогна да си платиш предния дълг!
- Има неща, в които на човечеството не му е писано да се бърка. Едното е деленето на нула, а другото - да позволим на Джей Лено да си пусне брада.
- Греховете ти те обричат да гориш в Ада. Моите са просто дребни недостатъци, напълно засенчени от невероятното ми величие.
- Защо американският флаг се вее, докато стърчи забучен на Луната? Там няма никакъв вятър! Освен пърденето на Нийл Армстронг.
- Да научиш човека сам да си лови риба е най-доброто решение на проблема с глада, но когато ти се намира толкова много риба, че ти и семейството ти да не можете да я изядете за десет живота, няма да ти навреди, ако дадеш ненужната риба на гладния.
- Блогърството не е журналистика. То е вид графити, но с пунктуация.
- Да спрем да се сравняваме с другите страни. Ние сме толкова добри, колкото са най-добрите ни дела и толкова лоши, колкото са най-лошите ни дела.
- Като си се изтъпанил върху този висок пиедестал, направо си плачеш да си счупиш врата.
- Невежеството за чуждата глупост наистина е блаженство. Горещо ти го препоръчвам.
- Не пехотните мини убиват хора - хората, които ги поставят, убиват хора.


Тагове:   бъзик,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. hristo27 - •Мощта не се състой в това да удряш ...
20.09.2013 13:40
•Мощта не се състой в това да удряш силно или последователно, а да удряш правилно.
...............................................................................................................
Оноре дьо Балзак
цитирай
2. asthfghl - 1.
20.09.2013 18:09
Добре казано. Разбира се, Балзак е известен писател. А тези цитати тук са от обикновени хора, писали във форума.

Между другото, думата е "състоИ". Състоя - състоиш - състои - състоим - състоите - състоят :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4312313
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив