Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2016 13:42 - Цитати 2014 (1/3)
Автор: asthfghl Категория: Забавление   
Прочетен: 2691 Коментари: 0 Гласове:
22

Последна промяна: 19.01.2016 14:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ето ПОРЕДНАТА порция БИСЕРИ от колекцията на imagetalk_politics, един политически форум, където съм съ-модератор:


- Никога няма да ни пуснат в Междугалактическата Федерация с тези 8000 езика, които говорим. Така че всички трябва да почнем да говорим американски!

- Ако Путин реши да "отплава към Обетованата земя на запад", той няма да иска да "стане просто един Владимир". -- Що бе? Михаил тъкмо тъй стори!

- Ей затова ни трябват банди във всеки град! -- Ами ние вече си ги имаме. Наричат се "ченгета".

- Вестниците не пишат това, което на читателите им е нужно да знаят. Те пишат това, което читателите искат. И точка.

- Имам теория, че всеки по-голям телевизионен канал има на щат по някой зъл психолог, за да е сигурен, че мнозинството от служителите му ще а лицемерни кретени.

- Какво би сторил Исус в този случай? Само да напомня, че шибането на банкери с камшик не бива да се изключва като възможно действие.

- Чудя се как ли биха реагирали САЩ, ако Китай реши да подкрепи евентуален комунистически преврат в съседна Канада. -- Чакай малко, да не искаш да кажеш, че Канада вече не е комунистическа?

- Странното е, че никой (освен може би Джордж Карлин) не говори за това, че чуждото лайно винаги мирише по-зле от твоето собствено. -- Така е физиологично логично.

- Партията на временно засрамените милиардери не желае заработените им с (чужда) пот и кръв бъдещи пари да се прахосват за благото на хора, с които те са несъгласни.

- Би трябвало да въведем нов термин: "лъжовизъм". Това е практиката да се лепят етикети от списъка с известните лъжовни риторични трикове върху някой аргумент с надеждата, че той ще изчезне от само себе си.

- Някои коне с капаци могат да изкопат толкова много дървен материал от въображаемото им Разпятие, че да построят цял втори Ноев ковчег с него.

- Предполагам, би трябвало да вярваме в ангели, след като съществуват толкова много демони, които са си наше собствено производство.

- Амишите и Менонитите произхождат от германоезичната част на Швейцария. Ако си бяха стояли в Швейцария, Големият адронен колайдер навярно щеше да бъде построен в Щатите, вместо в Швейцария.

- Даже часовник с почти изтощени батерии показва приблизително точно часа два пъти дневно, само две секунди, след като е било извършено измерването.

- Веднъж нарекат ли те човек, каква по-голяма обида биха могли да ти нанесат?

- Мексико вече не е населено с миризливи люде с големи шапки, ами с миризливи люде с миризливи цигари.

- Ако трябва да сме съвсем прями, реалността е такава, че правилата се определят от тези, които разполагат с властта да го правят, до степента, която конкретните им възможности им позволяват. Всичко останало е правене на вятър на устата и някои други телесни отверстия.

- Спортните клубове не се основават на такива политически фантазии като държави и нации - те се основават на корпоративните фантазии на богаташите.

- Какво им е толкова велико на скандинавците? -- Много просто. Става въпрос за рогата. Те показват колко сме надървени. Или май беше колко често ни изневеряват? Никога не знаеш с тези мултиплейър занимания, с които си запълваме времето тук горе.

- Очаквам Русия да се оплаче пред Съвета за сигурност на ООН, че Украйна й нарушава териториалния суверенитет. Все пак нали Крим сега е руска територия. Това остатъчно украинско присъствие трябва да е нарушение на суверенитета, нали?

- С печалбите от наркотици се плаща за оръжия, а оръжията са полезни там, където има постоянен конфликт и нестабилност. За предпочитане в райони, отделени от онези, които произвеждат оръжията и събират печалбата, чрез хиляди километри и няколко морета и океани.

- Патриотизмът е добър начин да убедиш големи групи хора, че различните от нас са злонамерени и следва да бъдат унищожени.

- Любовта към собствения народ и отечество трябва да започва със способността да ги критикуваш. Също както мъдростта започва със способността да се надсмиваш над себе си.

- Пациентите не са аналогични с клиентите. Същото важи и за престъпниците.

- Една война не може да бъде "спечелена". Единственото, което можеш да сториш, е да се опитваш да оправдаваш загубите.

- Животът е кратък! Живей за деня и не оставяй нищо след себе си. И бездруго бъдещите поколения са обречени, а светът ще свърши след Х на брой дни!

- Като "харесаш" нещо, ти не помагаш. Виж, доброволчеството помага. Така че давай, грабвай коктейла Молотов и засвидетелствай симпатиите си към украинския народ!

- Сигурен съм, че някаква жена някъде по света в момента чете тези редове на смартфона си и докато мъкне менците с вода към дома, се чуди откъде-накъде ние все се жалваме, задето трябва веднъж месечно да плащаме за течаща вода в домовете си.

- Пушки и пищови. Не забравяйте, че разполагаме с много от тях. Тъкмо затова мнението на американеца е толкоз важно!

- Наистина искам да получа тазгодишната брошура на американското правителство, за да науча тази година кои ще са приятелите на Америка, кои ще са враговете й и къде ще са интересите й - просто за да знам какво да очаквам. -- Ще ти съобщя, когато излезе следващият брой. Не би трябвало да отнеме много време след приключването на залаганията от страна на лобистките групи.

- Мисля, че можем да си вземем две поуки от отношенията между наука и религия. Първо: не разчитай на религията за постигане на научно познание. И второ: не разчитай на науката за постигане на религиозно просветление.

- Когато наистина обичаш нещо, не трябва да се свениш да посочваш къде то се е провалило.

- Да кажем, че искам да съм роб. За какви се мислят тези от правителството, та да се опитват да ме спират?

- В един политически разговор отявлената глупост и невежество може и да могат да бъдат умело прикрити, тъй като основно се обсъждат мнения. В математиката обаче просто измъкване няма. Освен в случаите, когато невежата не черпи вдъхновение от собствената си глупост.

- Не бива да позволяваме някакви си факти да застават на пътя на чистата идеология.

- Виж сега, величието на една нация се измерва с това каква част от собствените си говна тя затваря в мънички кошчета по тоалетните и каква е способността й да бомбардира сватби във всяка точка от земното кълбо.

- За да наречем някоя консервативна група "мозъчен тръст", не би ли следвало членовете й всъщност да са способни да мислят?

- Чувал съм, че като чуждестранен таен агент ти се налага да висиш по блоговете и форумите из Интернет. -- Не точно. Това важи предимно за руските агенти.

- Разбирам ги непалците, задето са се съюзили с Мао. Той е бил планина от его. Истински гигант!

- Веднъж ме принудиха с опрян в челото пистолет да гледам Майли Сайръс. Никога не съм преживявал по-ужасно изтезание.

- Къде мога да получа работа като чужд агент? Изглежда като доста стабилна работа, пък и отваря възможности да станеш гъст с разни чужденци. Хем забавление, хем печалба!

- Не подценявайте способността на добре организирани, ненормално гръмогласни групи с почти военна дисциплина и фанатична решимост да насочат обществения дебат в една или друга посока - особено ако са подходящо "стимулирани" от подходящите власти.

- Който цепи косъма на две, рано или късно умира от порязване с косъм.

- Всеки, който продължава да настоява, че на Китай му пука особено за икономическата ефективност на своите начинания, навярно си живее в блажено невежество в Земята на фантазиите.

- Ако се усетиш, че се опитваш да регулираш Интернет, значи вече си го повредил.

- Разправяйте ми каквото щете за американските мафиоти, но по времето, когато те контролираха бизнеса със сметоизвозването, по нюйоркските улици нямаше никакъв боклук.

- Това, което днешните фантасти си измислят, е утрешната история.


Тагове:   бъзик,


Гласувай:
22



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4294497
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив