Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.02.2011 00:37 - За звездите и хлапетата
Автор: asthfghl Категория: Спорт   
Прочетен: 1057 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 03.02.2011 00:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Гонг.бг: За лоялността, любовта и обещанията... (по повод преминаването на Фернандо Торес от Ливърпул в Челси).

(Към феновете на Ливърпул - и не само):

То не бяха емоционални тиради, то не бяха едни... Ще го превъзмогнат, стига вече. Време е и феновете да пораснат малко и да спрат да се цупят. Всеки иска да се развива, а да настояваш да се застопори на едно място без оглед на това ТОЙ какво иска, заради някакви неясни доводи като "чест и слава" е меко казано инфантилно. Не той е детето в случая. Да, продаде се за пари, но само това ли е? Той иска да постигне нещо в живота си, а вижда как времето му изтича. Ливърпул му даде много, да, но време е вече да затвори една страница и да отвори друга. Позволете му да го направи, без да се срамува. Толкова много ви е дал, всичко от себе си даде - сега му дължите малко уважение. Сцените на феновете, които довчера се клеха в името му, а сега пикаят на фланелката му и я горят, говорят единствено за самите тях - не за него.

Стига с тези извънредни очаквания - момчето не е бог, а просто едно момче със своите си мечти и цели. Да стъпим малко на земята, че от това витаене в облаците ми се зави свят.





Тагове:   футбол,


Гласувай:
9



1. sparhawk - според мен
15.02.2011 11:33
Фернандо подразни феновете с това, че когато отиде в "Челси" каза "Най-после съм в голям отбор", все едно досега е ритал в "Първа атомна". От тази гледна точка съм доволен, че така се получи в мача със стария му отбор. Да видим колко ще се развие с "Челси" наистина.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4321227
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив