Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2016 10:42 - Изцепките на Невестулката нямат край
Автор: asthfghl Категория: Политика   
Прочетен: 4014 Коментари: 3 Гласове:
18

Последна промяна: 24.11.2016 10:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Сега вече, след като Найджъл Фараж успешно помогна на страната си сериозно да се прецака в дългосрочен план и веднага след това избяга от всякаква отговорност, седна си удобно на дивана с купа пуканки и започна да наблюдава със самодоволна усмивка от безопасно разстояние как последиците от действията му се развиват пред очите му, се оказва, че е присвоил... изненада... европейски пари, за целите на саморазрушителната си кампания в полза на Брекзит. Безумно лицемерие!

И това е чилякът, чиято цяла платформа се градеше върху схващането, че имигрантите цоцат огромни субсидии от Обединеното кралство, като предявяват лъжливи претенции за парични помощи, преструват се, че имат много деца, без да дават каквито и да било доказателства, че са родители и т.н. Това е същият човек, който харчи огромни средства, за да поддържа охолен живот в луксозните си жилища в Брюксел, на свой ред без да представя доказателства за необходимостта от такива разходи - това са пари от данъците на гражданите на ЕС, който той толкова много критикуваше именно заради финансовите разхищения на неговите бюрократи! И в същото време той и партията му отклоняват пари на ЕС под масата, за да спонсорират кампанията му, която цели да разруши ЕС. Ако това не е корупция, не знам кое е.

Но това далеч не е всичко. След като Тръмп почти "назначи" невестулката Фараж за свое доверено протеже... ъъъ, такова де, посланик в САЩ (нещо, което никой американски президент не си е позволявал да прави досега - да посочи кой ще е посланикът на друга държава; какво, по дяволите!?), британското правителство изведнъж било станало много лошо, щото, видите ли, отказало да назначи Фараж за неизбиран бюрократ. Аха, правилно ме чухте. Това е тъкмо нещото, което Фараж най-много критикуваше през цялата си кампания! Направо е изумително да наблюдаваш как поддръжниците му, които толкова обичат да наричат опонентите си "специални галеници" и да вряскат за "осигурителната мрежа", сякаш тя поначало е нещо лошо, сега са принудени да бъдат "полезни идиоти" в полза на един корумпиран опортюнист и да извъртат наличните факти, като го представят едва ли не като мъченик. Изискват се огромни количества когнитивен дисонанс, за да поддържаш подобна теза и все пак да си способен да спиш спокойно вечер в съгласие със собствената си съвест.

А сега някои негови съпартийци дори предлагат на невестулката Фараж да се даде постоянно място в Камарата на Лордовете!? Че да може да злоупотребява безнаказано с още повече обществени средства, нали?

Как този противен човек се е докопал до сладкия пост, на който в момента се намира, е дълга и много странна история. Но пък същото се е говорило навремето и за Хитлер - още един расистки политик без никакви скрупули, който умело се е възползвал от страховете на хората, за да манипулира системата. Също като този тук. Съжалявам за позоваването на Закона на Годуин, но просто беше неминуемо в този случай.

Предвид присъствието на Фараж и неговите верни питомци като представители на отдавна вече не-великата Британия в европейските институции, като тяхната основна цел винаги е била да спъват всички инициативи на съюза с гласа си (когато изобщо са си правили труда да участват в обсъжданията и гласуванията), никак не е учудващо, че Европа иска смотаните британци колкото се може по-скоро вън от редиците си. И правилно! Тръгвайте си вече, окей? Не може хем да ядете от баницата, хем тя да остава цяла.

Причината Британия вече никога повече да не възвърне световното си влияние от миналото не е толкова заради това, че тя доброволно се превърна в смешното вярно пуделче на Големия брат, а по-скоро защото невестулки като Фараж имат възможност да манипулират системата - особено подпомагани от 1) липсата на истинска опозиция, 2) отсъствието на прокурори, които да имат топки и 3) изчезването на разследващата журналистика и подмяната й с жълтенията. Така че поздравления, Британия! И преди си беше една нелепа издънка, останала в тъча на световната история, но сега вече окончателно се превърна в смрадлива кална яма. Точно защото търпиш невестулки за свои "лидери".


Тагове:   политика,


Гласувай:
19



Следващ постинг
Предишен постинг

1. asthfghl - Списък на троловете-минусчии,
24.11.2016 11:44
...които нямат нищо против лицемерието и корупцията:

1. appen13
цитирай
2. podvodni - Фарадж бе човекът който прокара ...
24.11.2016 23:36
Фарадж бе човекът който прокара това което желае Британската върхушка . И въобще действията на британеца не се определят като корупция. Да напомням ли поговорката за зелника ?
От Брюксел дали пари на Фарадж ! Ми да не са му давали ! Това показва само и единствено неадекватността на самият Брюксел.
А инак напускането на Британската империя от ЕС е само прелюдия към неговата неминуема смърт. Англо-сакса просто изключи ЕС от новоподготвяната финансова система.
И за сведение Британия никога не е била пудел на САЩ, а точно обратното - САЩ е силовата структура на Британската империя.
цитирай
3. asthfghl - 2.
25.11.2016 00:26
Интересна теория на конспирацията.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4310925
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив