Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2014 17:00 - Ето как би следвало да изглежда един протокол от Общо събрание на етажна собственост...
Автор: asthfghl Категория: Забавление   
Прочетен: 2048 Коментари: 0 Гласове:
20

Последна промяна: 14.08.2014 20:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
   С К Р И Ж А Л И   на   ЗАДРУГАТА НА ПРЪСТЕНА   ОТ СРЕЩАТА НА СВОБОДНИТЕ НАРОДИ ОТ СРЕДНАТА ЗЕМЯ   Или „Дотам и Обратно“   Днес, на Осмия ден от Жътвата според календара на Графството, в елфическата цитадела Ломидол, някъде след пладне се проведе Среща на свободните народи от Средната земя, находяща се край бреговете на Вечното море, според кадастралната скица на Мъгливите планини, находяща се на границата между изчезналото кралство Ериадор и дивата земя Рованион, в горното течение на река Бруинен, Община Ерегион, с площ от 10 737 кв. левги, по плана на елфите-синдари.  На Срещата присъстваха лично или чрез пълномощник владетелите, упоменати в приложената по-долу таблица, ведно с техните съответни телохранители, оръженосци и съответстващите им ковчежета със скъпоценности и легендарни магически артефакти (Трите вълшебни пръстена). Формираният кворум е 0,02% от наличното население на свободните народи от Средната земя. Председателят на Срещата на свободните народи Галадриел, кралица на елфите-нолдори от Лориен установи, че липсва изискуемият съгласно чл.15 /1/ от Кодекса на Средната земя кворум и Срещата се проведе при условията на чл.15 /2/ от същия. Наличното количество скъпоценности и магически артефакти за всеки от присъстващите владетели и представители се прекалкулира към кворум 100% /сто процента/ както следва: 
image
 
Копия от свитъците с титлите и автентичните родословни дървета на присъстващите са приложени към настоящите скрижали.
За писар на Срещата се назначи Арвен Вечерницата, а за преводач – Бързоход скитника, известен още като Арагорн.
Председателят разясни на присъстващите, че съгласно действащия Кодекс на Средната земя, Срещата на Народите може и следва да се проведе, следвайки предварително обявения дневен ред. Всички присъстващи владетели и представители заявиха, че са запознати с дневния ред, а именно:
1. Отчет за състоянието на мира в Средната земя 2. Стратегически доклад за движението на силите на Саурон и прогноза за плановете на Мордор 3. Приемане на ответен план за действие с цел предотвратяване на заробването на всички свободни народи на Средната земя от страна на Властелина на злото 4. Избор на членове на Задругата на Пръстена 5. Избор на маршрут за пренасяне на Единствения пръстен до Съдбовния връх  6. Други въпроси  
По т.1 и 2.
На всички присъстващи бе подробно разяснено движението на Деветте черни конници (Назгулите) през последните месеци както и бе изложено предположение за вероятното местонахождение на съществото Ам-гъл. Детайлен отчет за всички движения на врага (мордорски орки, морийски гоблини, южни и източни диви племена) е изпратен на всички членове на Белия съвет. Отчетът бе приет с единствената забележка по отношение на възможните способи за унищожаване на Единствения пръстен („Този пръстен не може да бъде унищожен с никоя от магиите, познати на елфи, хора и джуджета“). Достигна се до единодушното заключение, че Пръстенът следва да бъде захвърлен в огъня, откъдето е бил изкован. Боромир, представител на Гондор, представи алтернативния възглед, че така представилата се ситуация е рядък шанс и Единственият пръстен не бива да бъде унищожаван, а трябва да се използва за окончателна победа над Саурон. Гандалф Сивия изтъкна, че Пръстенът и Господарят са едно и че Пръстенът може да служи само на един господар – Черния властелин.  
По. т. 3 
След избухнала кавга между всички участници, на присъстващите бе представено предложението на хобита Фродо Бегинс, а именно той лично да отнесе Пръстена до Съдбовния връх. Предложението бе прието неохотно, но единодушно. След кратка дискусия и няколко поредни изненадващи появи на неканени гости се взе решение Носителят на Пръстена да бъде съпроводен на своята мисия от осмина негови спътници.  
По т.4
За членове на Задругата на Пръстена бяха избрани: Гандалф Сивия, магьосник; Боромир, син на Денетор II; Арагорн, син на Араторн; Леголас, син на Трандуил; Гимли, син на Глоин; Самознай Майтапер, Перегрин Тук и Мериадок Брендифук. На Задругата на Пръстена следва да бъде оказана всякаква възможна помощ в тяхната опасна и навярно самоубийствена мисия, докато прекосяват вражески земи, гъмжащи от орки, гоблини, планински тролове, гигантски паяци, вълци, земеслонове и други зли твари. И разбира се – Ам-гъл, който несъмнено се спотайва някъде сред пущинака.
  По т. 5  Единодушно се реши Задругата на Пръстена да се насочи през проходите на Мъгливите планини и да се опита да достигне до Роханската низина и река Андуин незабелязана, а след това да намери изход през Итилиен и през Планините на Мрака, за да влезе през платото Горгорот в Мордор.

По т. 6
Бяха дискутирани още следните въпроси: - Възможни жертви при военната диверсия на обединените сили на хора, елфи и джуджета и покриване на щетите от евентуално ответно нападение на силите на Властелина на злото срещу Минас Тирит  - Съдбата на Трите елфически пръстена след вероятното унищожаване на Единствения пръстен, тъй като те са свързани с него - Разпределение на териториите и юрисдикциите между свободните народи на Средната земя след вероятния крах на Саурон и силите на злото - Провеждане на конкурс сред производителите-билкари от Графството за доставка на по-качествен пушилист - Смяна на главната порта на село Бри, след като Деветте черни конници я събориха при внезапното си нападение - Изготвяне на оферта  за облагородяване на занемарените джуджешки колонии вдън мините на Мория и Еребор - Изпращане до края на Листопада на ултиматум до Саурон да сложи оръжие и да отвори Черната порта - По-детайлно разяснение на процедурата за предаване на властта в Гондор от Наместника към законния наследник на трона - Ако орките Урук-хай на Саруман Белия създават неприятности, да се убедят Хората-дървета (енти) от Старата гора да отприщят бентовете на река Исен и да потопят Желязната кула Ортанк - Владетелите следва да спазват Кодекса на свободните народи от Средната земя и да не се опитват да плават до забранените брегове на Безсмъртните земи, иначе ще ги споходи участта на потъналия Нуменор
  СРЕЩАТА НА СВОБОДНИТЕ НАРОДИ от Средната земя РЕШИ:
1. Да унищожи Единствения пръстен в огъня на Съдбовния връх 2. Хобитът Фродо Бегинс да бъде Носителят на Пръстена 3. Определя маршрут през Мъгливите планини, Рохан, Итилиен, Горгорот и Мордор към Съдбовния връх 4. Избира за членове на Задругата на Пръстена: Гандалф, Арагорн, Боромир, Леголас, Гимли, Фродо, Мери, Пипин и Сам. 5. Обединените сили на хора, елфи и джуджета да удържат на всяка цена атаката на армиите на Властелина на злото срещу Минас Тирит

След като кралица Галадриел констатира, че няма повече въпроси, Срещата на свободните народи бе закрита.

Председател: image

Писар: image


Тагове:   бъзик,


Гласувай:
21



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4281345
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив