Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2015 21:57 - Кафявата акула
Автор: asthfghl Категория: Туризъм   
Прочетен: 2077 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Кафявата акула" е хит сред туристите

Нова идиотщина, родена от пияните глави на британските туристи, заплашва да съсипе сезона по нашето Северно Черноморие. След самоубийствения балконинг и изхвърлянето на телевизори през терасата алкохолизирани ваканцуващи са измислили поредната малоумна игра - акане в пълен басейн.

image
Фекалната практика е вдъхновена от култовия филм на ужасите на Стивън Спилбърг "Челюсти", в който невинни плажуващи и смел шериф се бореха с чудовищна бяла акула.

Практикуващия новия спорт се промъкват в ъгълчето на пренаселен басейн, запретват банските и изпускат съдържанието на червата си във водата. Фекалната маса изплува на повърхността и се понася сред останалите туристи, които се разбягват с писъци - точно като героите от "Челюсти" бягаха от настръхналата перка на звяра. Пияните тийнейджъри наблюдават нелепата сцена със смях отстрани и вече са измислили име на идиотщината - "кафявата акула".

"Само от средата на май вече 9 пъти се налагаше да затваряме басейна за почистване от плуващи лайна. 9 пъти! Знаели ли какви загуби са това, почти всичките ни гости са на програма ол инклузив и невъзможността да ползват съоръжението, означава, че трябва да им върнем парите", изплака управител на 4-звезден хотел в северната част на курорта Златни пясъци, пише в. "Всеки ден".

Миналата година в турския курорт Анталия две дузини почиващи са пострадали от остри чревни инфекции, предизвикани от контакт с фекалиите на практикуващи "кафява акула" туристи.


Тагове:   новини,   туризъм,


Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. syrmaepon - Според мен управителите на такива ...
21.07.2015 09:51
Според мен управителите на такива курортни комплекси трябва да въведат специален правилник със съответни наказания /може би на общинско ниво/. И всеки турист пребиваващ на съответната територия трябва да спазва правилата и търпи наказание за обратното. Въпросният "правилник" съответно трябва да набъбва с всяка поредна глупост, когато тя пречи на останалите туристи да почиват нормално.
цитирай
2. asthfghl - 1.
21.07.2015 17:45
В момента, в който охраната се опита да предприеме някакви по-адекватни мерки срещу тези изроди, те веднага почват да се жалват къде ли не, че им се нарушавали правата. Няма излизане на глава с тях.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4300901
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив