Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2015 11:18 - Лицензионният апокалипсис
Автор: asthfghl Категория: Спорт   
Прочетен: 736 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 27.03.2015 11:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
http://topsport.ibox.bg/comment/id_1236713462
Интересно - първо обвиняват дружбата между Боби и Домуса за хала на ЦСКА и Левски ("А техният съюз превърна двата гранда във фон, който трябва да съпровожда поредните титли на един отбор"), а след това веднага признават, че "естествено, не новопоявилото се футболно явление е виновно за хала, до който се доведоха Левски и ЦСКА". В крайна сметка кое от двете е тезата на автора? И по-интересното: кое е тезата на самите привърженици?
На страничния, необвързан с никой от двата "гранда" наблюдател, отдавна се е натрапило впечатлението, че и двата са крайно неблагодарни. Който и друг клуб да беше в тяхното положение, БФС отдавна да се е отрекло от него като изгубена кауза. Със сигурност нямаше всяка година да се полагат такива огромни усилия от политици и футболни функционери и да се правят толкова постъпления за постоянното поддържане на системи на тези два клуба, ако те бяха да речем от Варна, Пловдив или Бургас, да не говорим за някой по-малък град. И въпреки това, продължаваме да слушаме легендата за "зеленото БФС" и какво ли още не.
Наистина, много е лесно да търсиш вината за собствените си провали някъде другаде, извън себе си. Така се отклонява вниманието встрани от собствените недостатъци. Но това не решава нищо.


Тагове:   футбол,


Гласувай:
6



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4297512
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив