Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2014 12:43 - Меси сменя Крауч, а Суарес отива в лудница
Автор: asthfghl Категория: Спорт   
Прочетен: 867 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Списание "4-4-2" прогнозира в хумористичен стил сезон 2014-2015 във Висшата лига. В забавния материал има безброй треньорски смени, селфита на терена и Лео Меси в... Стоук Сити.

image

Август Арсенал полита на старта с 3 победи от 3 мача, 43 вкарани гола, от които 13 са претендент за най-красив през сезона, както и 76 селфита на терена, публикувани в социалните мрежи.
При всичкия си горчив опит Арсен Венгер не се удържа и казва, че това е началото на нещо специално.
Висшата лига забравя да прати рефер на мача Уест Бромич - Съндърланд. Босът Ричард Скудамор признава, че са забравили за съществуването на отбора домакин.
Бърнли уволнява мениджъра Шон Дайш след 1:3 от Челси. "Благодарим ни, че ни изкачи във Висшата лига, но сега предприемаме бързи мерки да изкачим ново ниво", казва клубът. И назначава неизвестен чужденец с огромна заплата.
Яя Туре се оплаква, че Манчестър Сити отново го пренебрегва. "Толкова много ли искам - една-две мои статуи...?", пита разстроен играчът пред парижко издание.  И добавя, че се чувства като роб със заплатата си от 250 000 лири седмично.
Септември Три мача са достатъчни за куп нервни реакции на собствениците и започва играта кой ще бъде уволнен първи (след Дайш). Масово се залага на Сам Алардайс (Уест Хем) и Пол Ламбърт (Астън Вила). Но ако Алън Пардю (Нюкасъл), Роналд Куман (Саутхемптън), Гари Монк (Суонси) или този, който води Уест Бромич, който и да е той, направят лош старт на сезона, могат да очакват известие през септември.
Яя Туре се появява на мача срещу Арсенал във фланелка на ПСЖ, а Франк Лампард не играе в мача Сити - Челси, защото се оказва, че това е рекламен трик.
Луис ван Гаал издига своя статуя пред "Олд Трафорд" след 6 поредни победи.
Октомври Серията на Юнайтед завършва с разгромна загуба от Челси, който изпреварва Ливърпул и Евертън на върха в класирането (където вероятно ще остане до май). Статуята на Ван Гаал е свалена, а Алекс Фъргюсън се появява на трибуните и се заговаря за...
Арсенал едва успява да побере всички контузени в помещенията си за терапия и възстановяване. Не съвсем нелогично идва вероятна загуба с 1:6 от Челси.
Яя Туре се появява с гюле, вързано с верига за глезена на мача Тотнъм - Сити. "Агентът ми каза, че това е метафора", казва халфът, преди да наниже 4 гола за победата с 5:0. Серхио Агуеро вкарва последния, но си счупва и двата крака в радостта и отпада за 6 месеца.
Ноември Съвсем не по навик Даниел Леви уволнява Маурисио Почетино в Тотнъм. Всъщност босът признава, че аржентинецът е свършил стабилна работа, но го е уволнил просто заради тръпката. И се обръща към Глен Ходъл и Крис Уодъл.
Не точно свързано с Висшата лига, но Луис Суарес се завръща на терена в мач Барса - Алмерия и вкарва 12 гола. "Това е най-добрата лига в света", излъгва Луис без да му мигне окото.
Декември Във втория си мач Суарес отхапва ухото на съдията по време на загубата от Севиля, след което се стпоролява на земята, държейки се за бедрото. Откарват го с носилка към лудницата.
Започват коледните партита на отборите във Висшата лига. Купонът на Юнайтед е с водещ Крис Смолинг (щатен водещ на партита), който идва облечен като футболист и никой не го познава.
Гигс се появява предрешен като брат си, а Уейн Рууни като голямо бебе. Луис ван Гаал закъснява, но се появява облечен като себе си, но с пара, която струи от ушите му. Партито (а и сезонът) приключват.
А, да - и между другото Арсенал вероятно пада от Ливърпул с 1:6.
Януари Хари Реднап прекарва месеца, обяснявайки, че няма да привлича никого през трансферния прозорец. "Нали ме познавате, щях да ви кажа ако има нещо...", казва пред репортерите ежедневно.
Саутхемптън продава всички от първия отбор и ги заменя с играчи от тима си до 16 години. Питър Одемвинге закарва Яя Туре до Париж, за да подпише с ПСЖ, но никой не им отваря на вратите на базата и двамата се прибират.
Като част от радикалната промяна на имиджа на Стоук, Марк Хюз заменя Питър Крауч с Лео Меси. В полунощ на 31 януари Реднап се хвърля да вземе 27 нови играчи в КПР, обяснявайки: "Трябваше да освежим малко отбора, нали знаете как е..."
В този месец е вероятно Арсенал да загуби с 1:6 от Ман Сити.
Февруари На сбирка на управата на Нюкасъл Алън Пардю неволно крещи на боса Майк Ашли: "Затваряй си плювалника, шибан дъртак", след което неволно му удря глава в носа. "Не исках да го нараня. Извинявам се на всички", вдига рамене мениджърът.
Март Месецът стартира с нов трофей за Арсенал - Купата на лигата. Тимът прави обрат от 0:3 срещу Шрозбъри и печели с дузпи на финала. "Това е началото на вълнуващи времена", казва Арсен Венгер, подръпвайки от една от луксозните пури на Джак Уилшър.
Очаква се Челси официално и на теория да е спечелил лигата до този месец. Да го направят на 21-ви март на терена на Ливърпул ще е подходящо, дори само за да видим Жозе Моуриньо, който тича по тъчлинията към феновете, само по долни гащи.
Шампионската лига е прекратена на фаза четвъртфинвали, а трофеят е пратен на Реал (Мадрид). Пести се време. Мануел Пелегрини е уволнен от Сити, а Свен Горан Ериксон се появява в медиите, за да каже, че е на линия за поста.
Април След дълга битка в съда собственикът на Хъл Сити Асем Алам получава право да смени името на клуба както иска. Кръщава го Хъл Тайгърс, след което си сменя мнението и го нарича ФК Асем Алам, а на емблемата е самият той гол до кръста, преборващ тигър.
Май Най-накрая Анди Керъл е здрав и готов за битки в Уест Хем. Дебютът му е в безсмислен мач с Нюкасъл, но завръщането му продължава 6 минути - заради счупена конска опашчица на косата напуска и се оказва, че ще е извън терена до декември.
Крайното класиране потвърждава, че Евертън е втори след Челси, въпреки че Ромелу Лукаку не вкарва нито един гол. Сити е трети, а Ливърпул печели четвъртото място пред Арсенал и Юнайтед. Ван Гаал напуска, а Свен обявява в медиите, че е на линия за поста.
Бърнли, Уест Бромич и Лестър отпадат. Или Бърнли, Уест Бромич и Вила. Или Бърнли, Суонси и Вила... Но определено Бърнли.
Яя Туре е награден за лоялността си към Сити с нов 12-годишен договор.
Вероятно всичко това ще се случи.


Тагове:   футбол,   бъзик,


Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4280822
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив