Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2014 12:17 - Клубът ни се управлява от поредния мафиот
Автор: asthfghl Категория: Спорт   
Прочетен: 1042 Коментари: 1 Гласове:
21

Последна промяна: 22.06.2014 14:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Войната между КТБ и кръга "Капитал"   Доган започна ремонт в империята си   Като оставим политиката настрана, от гледна точка на един привърженик на Ботев Пловдив, факт е, че сегашният ни собственик се е забъркал в най-тъмните и дълбоки води. Може би ще прозвучи еретично от един ботевист, но от морално-принципна гледна точка, КТБ и Цветан Василев по-добре да не бяха спонсори на отбора ни. Знам, нямаше да сме това, което сме в момента, но въпросът е принципен. Твърде лесно си затваряме очите с извинението, че "парите не миришат".
Разбира се можем още много да говорим по тази тема. Просто ми става едно такова гнусно да наблюдавам злорадото тържествуване на някои от нашите фенове, които много удобно забравят как доскоро скърцаха със зъби при вида на разните мафиотски групировки, спонсориращи противниковите клубове - а сега всичко при нас е цветя и рози. Усещането е за долна мерзост.

Такива като "шефчето" са мимолетни. Те са пионки на други и при първо стълкновение с интересите на съответните си кукловоди, кранчето им бива надлежно спирано и всичките им така наречени "проекти" остават да висят във въздуха и цялата схема се разпада като пясъчен замък.
Когато политиката се замеси със спорта, неминуемо стават такива неща. Прекалено много се възгордяхме, а "шефчето" твърде много си повярва. А в подобни ситуации такива странични проекти като скъпия ни клуб първи изгърмяват..


Тагове:   футбол,   политика,


Гласувай:
21



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mikolaj - Единственият път са ИПО-тата, п...
22.06.2014 14:51
Единственият път са ИПО-тата, повече акционери в даден клуб и по-малко зависимост от "единствения олигарх-спасител".

Трудно е да се реализира това в България, но не е ли време да се спрат покупките на скъпоплатени звезди, които при 4-5 дни закъснение на заплатата им разтрогват договора си и отиват в отбор-конкурент?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4306727
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив