Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2013 15:52 - Смешният синьо-червен плач на набедените за "грандове"
Автор: asthfghl Категория: Спорт   
Прочетен: 982 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Специално за синьо-червените почитатели на теориите на конспирацията:

(http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=27...)

Някои откъси:

Същият този Лудогорец, този "измислен и невзрачен отбор", с един вагон публика, си поигра на котка и мишка с ЦСКА. При това разградчани идваха от мач в четвъртък, мач за който нито един български отбор не си е мечтал поне в последните осем години. ... "Невзрачните" разградчани се поразходиха в центъра на София, удариха два звучни шамара на именития си опонент и си се прибраха спокойно в Разград да си се радват на първото място. ... Гледайки представянето на ЦСКА срещу Лудогорец, се зачудих срещу този отбор ли се води цялата тази война от кого ли не, по думите на Стойчо Младенов, и кои тъмни сили ще бъдат избрани сега като оправдание за трагичната игра и загубата от лидера.


...

Изведнъж, видите ли, ЦСКА, Лудогорец и Литекс се събрали, решили, че Левски е набрал прекалено голяма инерция и трябва да бъде спрян. Затова се праща съдията Георги Димитров, който да отреже крилата на летящите по терена "сини" виртуози. ... На Батков неведнъж са му се привиждали такива заговори, дори в световен мащаб. Така че и той няма как да ни убеди, че не е почитател на тези теории.


...

И така, като слушаме злескалъпените оправдания на хората, начело на родните грандове, на неутралните наблюдатели ни напушва смях, вместо да сме съпричастни със съдбата им. ... Смешният им плач изглежда е по-скоро по загубените слава и величие от миналото, а празните приказки за заговори и схеми са просто прах в очите на лековерните привърженици. ... Този плач звучи като "защо не ни помагате, както преди", а не като "защо ни порязвате сега". Е, сега ще видим колко са големи двата гранда, когато не всички излизат прегънати на две срещу тях, а ако случайно някой надигне глава, услужлив съдия да я посече. Да, първенството наистина става интересно.



Тагове:   футбол,


Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4280776
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив