Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2011 10:06 - Защо са мразени "големите" отбори?
Автор: asthfghl Категория: Спорт   
Прочетен: 797 Коментари: 0 Гласове:
3



Чувам все едни възклицания от страна на феновете на някой футболен "гранд": "Ама защо ни мразят толкова отбора, ЗАЩООО?"

Ще ви кажа защо. Първо на първо, това трябва да се приема като комплимент. Има един лаф: "Щом ме мразят толкова, значи правя нещо точно както трябва!" :)

Уважаеми привърженици на "големите" клубове. Просто трябва да приемете, че да си постоянно по върховете означава, че постоянно си на много проветриво място. Всеки те гледа под лупа и ти търси кусури. Приемете го и извлечете гордост от това! По-добре на хората в устата, отколкото в краката, нъл?

От друга страна, цялото това постоянно навиране в очите на хората колко велик е "Отбор Х" (пък и който и да е "велик"), цялото гръмко парадиране и биене в гърдите, цялото "Glory, Glory!", няма как] да не настрои доста хора против. Съвсем човешка реакция. Аз точно така навремето намразих Милан и Реал, защото постоянно ми ги навираха в очите.

Всяка крушка си има опашка, всяко действие - ответна реакция. Няма нищо нелогично в това противопоставяне на най-успешните отбори. Те винаги ще са и много обичани и много мразени. По-добре така, отколкото никой даже да не се сеща за тях. :)


Тагове:   футбол,


Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4306747
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив