Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2008 23:05 - Истинското ДЕРБИ!
Автор: asthfghl Категория: Спорт   
Прочетен: 920 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 07.07.2009 11:12


Цитирам един приятел, но напълно подкрепям думите му. Да, за футбол става въпрос.

Изумен съм как някои продължават да си живеят в синьо-червения свят на фона на днешното шоу в Пловдив.

Ботев - Локо 2:2.

Нито феновете на Ботев, нито тези на Локо ще претендираме,че това е дербито на БГ (за разлика от т.нар. "грандове")... Нашето е ГРАДСКОТО ДЕРБИ. Няма друго такова градско дерби, което да предлага такива емоции: голове, игра, грешки, фанатична публика, драми, обрати, греди, червени картони, дузпи, скандали, напрежение, драми!!

Истински футбол!

И това не е един лъч от поредица от много мачове, а постоянна величина вече почти 6-8 години. Това е ДЕРБИТО.

Да ме извинят колегите левскари и цесекари, с които си имаме думата, но през последните години Пловдив се показва като наистина най-футболния град в това отношение!


А сега за мача:

Ботев изпусна Локо. Факт. Но и когато не можеш да си вкараш положенията е заслужено да те е яд за изпуснатата победа. До гола на Ботев, Локомотив се бяха прибрали и не поглеждаха напред. След гола изкоментирах, че сега ще ни изравнят и така стана. Подобно на много други мачове не показахме характер и се прибрахме и ни вкараха кошмарен гол... Славчо Тошев освен да мята маанета в Папараци и Планета за друго не става...при всяко центриране изтръпвах. Добре че свърши полувремето, че се бях притеснил, че щяха да ни хакнат и втори гол.

Второто полувреме Локото си излезнаха по-надъхани. Не видях добре дали при гола им има засада, но доколкото разбрах Гаров е покривал играчите (трябва да видя повторението). След това реагирахме като ужилени. Генов откровено спести една дузпа за Ботев, но добре, че се усети да даде онова срещу Данчо Минев.

След 2:2, Локомотив умряха. И накрая вече просто нямахме късмет. 3 греди за нас.....жалко.


По трибуните:


Отново и двете агитки показаха за какво става дума! Нашата малко се беше пръснала по цялата Трибуна Изток ,но пък този път пееха компактно, с едно изключение началото на второто полувреме.

Агитката на Локото изкара интересно Хорео, но доста неясно отдалече. И си останаха само с това. Първото полувреме пяха доволно, но след 70-тата минута при 2:2 млъкнаха и бяха като на театър.

Най-якото нещо за мен бе как се получи "ОТ КОЙ ОТБОР СИ"?

Т.И. пита и цялата централна трибуна, с всички семкаджии и пенсионери си дере гласа за: "ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ"!

Поздравления и моите уважения за всички фенове на Локо и Ботев, участвали днес в шоуто по трибуните, както и за играчите, които въпреки многото брак изиграха отново уникален мач!!!


А междувременно, левскари и цесекари още се дърлят за глупости. На фона на Дербито, дето засенчи изявите на посредствените ни "грандове", въпреки системните хилави PR напъни на псевдо-националните ни медии ::)

Колкото и да се опитват да ни занимават с мързела на Бербо, броя вкарани дузпи от Гонзо, завлечените пачки от Лупо и медалчето на нац.герой Батков, е не ми пука за глупости извън футболния терен и няма да ми пука.

До следващия ТВ резил в Шампионската.


Тагове:   спорт,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4297970
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив