Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.05.2016 13:27 - Аман от тая Евровизия!
Автор: asthfghl Категория: Политика   
Прочетен: 1285 Коментари: 3 Гласове:
20

Последна промяна: 19.05.2016 13:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
То не беше рев, то не бяха словоизлияния и епични задочни сблъсъци между путинофили и путинофоби. Що мастило се прахоса... колко клети клавиатури отидоха нахалост, скършени от безсилното яростно думкане с юмруци и изгорели от късо съединение заради литрите слюнка, излели се като порой върху им в последните дни!

Ей затова не гледам Евровизия. От почти десетилетие не я гледам. В края на миналото десетилетие може би се намираше по някоя и друга прилична песен, но оттогава само ги прослушвам по веднъж, надлежно се разочаровам... и не я гледам. И заради такива политически активни мероприятия, и заради последващото политиканстване на хора, които очевидно нямат никакво бъдеще, тъй като продължават да си живеят в миналото.

Гнус ме е от всичко това - и от Евровизията, и от евро-бюрократите, и от псевдо-толерантите, и от родните ни квази-патриотарчета, и от сервилните чуждопоклонници путиноиди, и от вас, пренадъхани псевдо-блого-интелектуали, които сте в състояние всичко да покриете с дебел пласт храчка, воняща на помия. За жалост такива като тях и вас има много... и ще продължавате да се киприте на челните страници по знайни и незнайни сайтове и сайтчета и да ни занимавате с безкрайните си жалки боричкания, от които прозира гноясалата ви комплексарщина.


Тагове:   политика,


Гласувай:
20



Следващ постинг
Предишен постинг

1. getmans1 - Добре де, защо се гневите? М...
19.05.2016 15:22
Добре де, защо се гневите?

Много добре знаете, че не темата Евровизия е виновна.
цитирай
2. asthfghl - 1.
19.05.2016 15:26
Правилно. Комплексарите са виновни. И с тях, и без тях, Евровизията все ще си е там. А те винаги ще си намерят повод да осерат пейзажа.
цитирай
3. pando - Евровизията
19.05.2016 18:40
Е лакмус за нивото на зомбиране и оглупяване на населението.Това е.При положителни резултати се минава на следващата скорост...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4297697
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив