Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2015 09:59 - Доказателство, че Боко е ЕльОмЕнат
Автор: asthfghl Категория: Политика   
Прочетен: 3345 Коментари: 6 Гласове:
24

Последна промяна: 26.11.2015 10:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Забелязвате ли нещо? Целият свят гори - терористите си развяват байряка, европейците ги борят с картинки на котенца, самолети падат като круши... А у нас - ни вопъл, ни стон.

Околните държави се задъхват от бежанци, строят огради, редят тел, жица, ток, кучета, спъват в движение притичващи сирийци с бради и тюрбани... А у нас - мъртвило.

Бежанците-тероряги ще се изтрепят да напират към Германия, Холандия, Швеция (е, в Швеция май им се оказа твърде хладничко)... А за нас не щат и да чуят!

"В България не ща! Предпочитам обратно при бомбите! Тук много бият!" И обират, бих добавил. Нашенските местни талибани се оказват по-опасни и от чуждите. Въщност се оказва, че нашите мургави събратя са най-големите защитници на националната ни сигурност. Не може и пиле да прехвръкне през границата ни, без да бъде ошушкано още на втория километър. Но това е една друга тема.

И какво прави нашият Бащица? Ами мълчи си. Бате Боко е по-нисък от тревата. Само отвреме-навреме измрънква по някое и друго наставление от сорта "нИдейтИ тъй, бре хора!" И им гледа сеира отстрани.

image
Онзи ден онези с чаршафите на главите изкараха списък със знамена на държави, които смятат за "неверници нЙедни". България не беше сред тях. Всички околни държави са на пангара... А ние - не. СЛОЧАЕНОС? НЕ МИСЛА.

Едва ли тъй вещите във Фейсбук-делото ислямисти на Ал-Багдади са чак толкоз зле по география. Я какви харни пропагандни видеоклипове правят! Все едно са изкарани от Холивуд. Но ние сме пропуснати в тях. СЛОЧАЕНОС? Аре вие ми кажете! ;-)

image


Тагове:   политика,


Гласувай:
25



1. megafon - Бойко
26.11.2015 10:04
е извънземен и управлява света.
цитирай
2. asthfghl - Въпросът е...
26.11.2015 10:05
...От Зелените ли е или от Сивите инопланетяни. Това е много важно уточнение.
цитирай
3. getmans1 - То, май май всичките сме си такива, ...
26.11.2015 10:22
То, май май всичките сме си такива, никой не ни брои ама ние сме си тук и сега, и само ний си чуваме и рева, и смеха :)))
цитирай
4. asthfghl - Ний сме независими...
26.11.2015 10:29
...В смисъл, че пцолютно нищо не зависи от нас!

И тъй ще пребъдем още хиляда години.
цитирай
5. slavko - Бойко
29.11.2015 06:07
Нямах добро мнение за Бойко, но когато го чух да казва, че изпращането на войски в дадена държава, или даден район усилва омразата и съпротивата срещу окупаторите, си промених напълно мнението за него. Аз също мисля, че ако не се месим там където не ни е работата, няма от какво да се страхуваме. А, за да се разбере каква е причината за тероризма, заловените терористи вместо да се убиват, би трябвало подробно да се разпитат защо правят това което правят пред телевизиите на целия свят, та всички да разберат причините за този тероризъм.
цитирай
6. asthfghl - 5.
29.11.2015 10:19
Това е точно каквото те искат. Даването на трибуна на фанатици е най-прекият път към набирането на нови фанатици за тяхната кауза и е най-лесният начин да ги признаеш за легитимни. Следващата стъпка е да признаем Ислямска държава като държава и да установим дипломатически отношения с нея.

С тези хора не може да се говори като с нормални, мислещи хора. Те са се превърнали в роботи с промити мозъци. Единственото, което ще научиш от подобно интервю по телевизията, е колко велик е Аллах и как техният Халифат ще пребъде и как всички неверници ще умрат. Целта им е тяхното послание на омраза да бъде чуто от колкото може повече хора и да всеят страх у колкото може повече хора. И подобно действие като предложеното от теб ще им даде точно това.

С две думи: лоша идея.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4307162
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив