Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2010 14:24 - We'll Con The World
Автор: asthfghl Категория: Политика   
Прочетен: 1237 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 06.06.2010 14:26


Нов клип, направен от хумористичното израелско предаване Латма, използва песента We Are The World, за да пародира световното обществено мнение, което в момента е силно повлияно от емоции и е твърдо в полза на турските организатори на злощастната "хуманитарна" флотилия, където се разиграха кървавите сцени.

Клипът е бил гледан от почти 1 милион зрители в Youtube, където повсеместната цензура, иначе съществуваща по основните световни медии, все още няма как да действа в пълна сила.

Заглавието е преправено в We"ll Con The World (ще заблудим света) и включва кадри от инцидента, направени от една от лодките на бреговата охрана. На тях ясно се вижда как спец.частите, които се спускат по въже от хеликоптери, за да слязат на кораба и да го претърсят, моментално биват нападани от "мирни активисти", въоръжени с ножове, тояги и бухалки.

В резултат на меллето и последвалия огън от страна на спец.частите, 9 души от екипажа на турския кораб загинаха, а десетки бяха ранени и от двете страни.

В новия текст на песента се пее "Ще накараме света да изостави всякаква логика. Ще ги накараме да повярват, че Хамас са Майка Тереза. Истината никога няма да достигне до вашия телевизор."

Говорителят на израелското правителство твърди, че клипът по никакъв начин не отразява официалната позиция на страната му, но същевременно не пропусна да отдели време да разясни как и къде може да се гледа.

Следва клипът.





Тагове:   политика,


Гласувай:
3



1. pearlgirl - Добре, че са "хумористичн...
10.06.2010 13:11
Добре, че са "хумористичните" предавания, че някой да изрази реална позиция...
цитирай
2. asthfghl - ;-)
11.06.2010 23:31
Чрез хумор често се казват някои неудобни неща. Пък и по-лесно се възприемат, като се представят от по-хумористичната им страна.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4307104
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив