Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2020 10:31 - Да вкараме политиците в „Биг Брадър”, братя!
Автор: pintev Категория: Новини   
Прочетен: 263 Коментари: 0 Гласове:
1





imageСветослав Пинтев

 Пак от 2013 г. , пак като от вчера...

Един от т.нар. ми „приятели във „Фейсбук” разправя: „Нова телевизия ще избият рибата ако вкарат Христо Бисеров във „Вип брадър”... Ще избият и планктона даже... Това ще си е ударът на века, няма такъв рейтинг. Ще зяпаме с увиснали ченета уроците, които доскорошният зам. шеф  на Народното събрание  ще дава на новозеландския бизнесмен Пламен, да гледаме с какво ще впечатли Златките....  А и ще се знае по всяко време къде е човекът, да не го издирват по широкия свят. Много добър ход, като претеглиш всички „за” и „против”.

Да му мисли Нико Тупарев и борда на директорите на Нова телевизия как ще му плащат, но това си е лично техен проблем. Аз мене си не мога да мисля, че тях ще ги мисля, дето разправяше един старшина от Нова Загора. Едно е сигурно – това Парис Хилтън, това Памела Андерсън ще им се видят евтини като травестит от пл. „Македония”, но така е в живота, всичко е относително, както е забелязал още Айнщайн. Като най-новия виц, че системата „Борика” барабар с  банкоматите се сринала и спряла да пуска пари,  защото Бисеров ги изтеглил всичките. Много хора повярваха на това анекдотче, да ви кажа...

Въобще.... социалните мрежи видимо живнаха след новините около този доскорошен политик, взеха да става извънредно забавни. Един образ невъзможен например се кълне, че прочел в някакъв вестник обява: „Търсим да назначим нов заместник-председател на Народното събрание. Издирва се и старият”.  Но това е чист фолклор, който ще завещаем на поколенията като спомен за днешните шантави времена. За броени дни се родиха се истински безценни бисери на народното творчество покрай тази неприятна история. Цял наниз се получи..


.Според една японска легенда бисерите са втвърдените сълзи на богинята на зората Аматерасу, но не вярвам и Бисеров да е точно от нейния плач роден. Не е такъв човек, да си пада по романтиката. Така и не разбрах какъв е проблемът с него? Превел некъв половин милион долара ли, евро ли, на доведения си син. Ма много важно, кой няма да изпрати на чаавето нещичко,ако то му се примоли. Ама ЦРУ го било засякло. Ма много важно. Неизяснена остана тази история. Не е като в „Биг брадър”, където всичко се вижда.... Нико трябва да организира влизането на всички политици в Къщата, без да могат да излизат за едно пет години. Докато си стъпим на краката.  Заради чутовния рейтинг и благото народно си струва, Тупарев, струва си..   А и какви грандиозни възможности крие това.  Честни избори с есмеси всяка седмица, пълна прозрачност, денонощен парламентарен контрол. Останалите ще зяпаме, ще мааме водка със сельодка и сьомга, което да ни сгрява, ще замезваме с бисерни миди и ще сме  в добре платена отпуска до Великден. И без това е доказано, че нашата икономика не губи само през почивните дни. Така и тя ще се стабилизира. Ами демокрацията била „Биг Брадър”, бе.  А надзирателите по затворите и те протестират. Издигнали лозунг, насочен към политиците: „Елате при нас”. В „Биг Брадър”е по-добре, нали така?


Тагове:   политици,   риалити,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930