Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2012 11:42 - Хитлер редовно е обгазявал околните...
Автор: asthfghl Категория: История   
Прочетен: 2153 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 17.05.2012 11:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
...И то по доста тривиални начини.

image
Медицинските записки за Хитлер сочат пристрастеност към кокаина и неконтролируемо пърдене

Явно Адолф Хитлер е бил въздух под налягане и в прекия смисъл. Освен че редовно смъркал кокаин и гълтал по 28 хапчета едновременно, също така страдал и от "неконтролируема флатулация" (т.е. пърдене), според откритите медицински записки.

Всеки богаташ с малко пара в джоба може да наддаде и да се сдобие с тези интересни папки, които ще бъдат предложени на аукцион. Записките включват рентгенови снимки на черепа на Хитлер, скици на вътрешността на раздробения му от употребата на кокаин нос, както и бележки относно "прочистващите клизми" и екстрактът от тестиси на бик, които диктаторът си е инжектирал, за да си напомпа либидото. Записките се предлагат чрез агенцията за исторически аукциони Александър.

Документите включват и класифицирани военни доклади за здравословното състояние на Хитлер и тестове и бележки, събрани от шестимата му лични лекари. Макар че пристрастеността му към кокаина не е изрично описана никъде, един от лекарите му споменава, че диктаторът редовно е правел процедури за промиване на синусите си и "успокояване" на гърлото си... и е копнеел за белия прашец, защото го е карал да се чувства "щастлив".

Наддаването започва другата седмица. Всеки документ ще се продава поотделно и може да достигне цена от $ 2000, разказва говорителят на агенцията.



Тагове:   любопитно,   история,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4298306
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив