Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2016 16:03 - Цитати 2013 (3/3)
Автор: asthfghl Категория: Забавление   
Прочетен: 1789 Коментари: 4 Гласове:
19

Последна промяна: 06.01.2016 17:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ето ПОРЕДНАТА порция БИСЕРИ от колекцията на imagetalk_politics, един политически форум, където съм съ-модератор:

- Репортери и редактори ще се надпреварват да изплащат дълговете на Исландия... Все пак това е за предпочитане пред непосилната задача да се опитваш да правиш репортажи за места, чиито имена са невъзможни за произнасяне.

- Няма съмнение, че митичният арктически индустриалец е сътворен в някое лишено от меланин общество. Ако съвременните деца можеха да четат ситните букви на гърба на играчките под елхата, със сигурност щяха да се убедят, че дъртият експлоататор на евтин джуджешки труд всъщност е от азиатски произход.

- Там е проблемът с баланса. На теб може и да ти се струва, че две произволни съждения са коренни противоположности върху идеално линейната скала, а всъщност се оказва, че са близки съседи в най-горния ляв ъгъл на решетката.

- Ако трябваше да сме нетолерантни към нетолерантните книги, досега отдавна да сме забранили Библията.

- Възможните роли на опозицията явно са само две: или като фактор за постоянното спъване на всякакви политически инициативи на управляващите, или... олеле божке, разярена тълпа с вили и факли, които режат глави наред!

- Добри хора има навсякъде. Просто те рядко се появяват по новините.

- И какво? Понеже Исус навсякъде се е придвижвал на магаре, по същата логика сега трябва да се отървем от автомобилите ли? -- Е, ако настояваме да четем Библията дословно, може да ни се наложи да се пробваме с камили и иглени уши...

- Последното убежище на някой, който е бил разобличен заради лошо поведение или зловредни идеи, е да нарече хората, които са му посочили недостатъците, "маймуни" или "овце". Наистина не ви пожелавам да изпадате в подобно положение.

- Не съм много сигурен кое е по-лошо: някой, който отказва да повярва, че Исус се е възнесъл на небето, или този, който ще докара от десет кладенеца вода, за да ги убеди, че това се е случило.

- Как бих могъл да позная, че някой не е родом оттук? -- Ами може би този някой изглежда някак образован?

- Има ли изобщо някакво решение на проблема с имиграцията, което да не включва пълна амнистия? -- Игрите на глада! Оцелява само най-приспособеният!

- В деня, в който се предполага да сме благодарни за това, което имаме, ние всъщност се опитваме да продаваме на хората неща, от които те не се нуждаят.

- Чувам сега, че едно от условията на пълната капитулация във Войната срещу Коледа е, че Дядо Коледа трябва да замени въглените с етанол.

- Не съм голям привърженик на меритокрацията. Тя се основава на погрешната представа, че всички ние подлежим на похвала и награждаване. Уверявам ви, че никой не би искал да получи това, което наистина заслужава.

- Айнщайн е имал необходимата квалификация, за да различи задника си от черна дупка.

- Преди да си тръгнал да учиш кучето си да прави номера, първо го научи да спре да ака в обувките ти.

- Единственото нещо, което ме интересува повече от това как би приключила Втората световна война, ако Хитлер имаше бомбардировачи B-52, е какво би се случило, ако пингвините имаха колене.

- Ако Тексас някога се цивилизова, на нас какво забавление ще ни остане?

- Бягайте към бункерите! Те имат вили и лопати! И вувузели! Силно се надявам да имате складирани продоволствия в мазето, "щото тая обсада ще трае мнооого дълго - поне докато парцаливият немит пролетариат не се увенчае с победа!

- Ако не пролеем още малко от кръвчицата на децата си, какво ще стане с нашата свобода? Какво ще стане със силата ни и богатството ни? Преклонете се пред бога на кръвта! Пролейте още кръв в името на бога на кръвта, за да бъдем всички свободни! Поне тези, които оцелеем.

- Да се държиш като възрастен е онова нещо, което възрастните правят в продължение на около 10 минути годишно, когато са в присъствието на деца.

- Хм, бейзбол ли? Просто защото има "топка" в наименованието му, това не го прави спорт.

- Корпорациите били пълноправни граждани ли? А може ли една корпорация да се разходи в парка? Да се напие? Да прави любов? Да се изсере в храстите? Добре де, това последното може и да е в състояние да го направи - поне в преносния смисъл. А в случая с петролните компании - и в прекия.

- О, Русия! Докато ти съществуваш, Америка няма нужда да се срамува от Южна Каролина... прекалено много.

- В последно време мнозина американци постоянно са изправени лице в лице с бездната. -- Имаш предвид, че се взират в телевизионния екран ли?

- Различията между САЩ и Ал Кайда все повече се размиват, не мислиш ли? Кой би предположил, че ще стане така по времето, когато САЩ бе зает със създаването на Ал Кайда...

- Семантичният педантизъм е новият драстичен фантастизъм!

- Решението е очевидно: ако кравите наистина са толкова опасни за околната среда, значи трябва да ги изядем всичките колкото може по-скоро!

- Варварството произхожда от схващането, че да бъдеш нецивилизован е равносилно на това да говориш език, различен от местния.

- Някои кратуни са прекалено твърди. Особено когато са покрити с дебел слой станиол, или пък някой друг евтин метал.

- Подозирам, че е имало толкова люлки на цивилизацията, колкото антрополози се нуждаят от спонсорство.

- Просто да се зачуди човек защо някой би си губил времето да влага някакви усилия да споделя някакви смислени виждания на това място тук. -- Лично аз го правя, защото харесвам звука от печатащите ми пръсти върху клавиатурата. И също начина, по който текстът така гладко се появява на екрана. Хипнотизиращо е.

- Сигурен съм, че Бог си има къде-къде по-интересни занимания, с които да запълва еоните, от това да се впряга за жалките дела на земляните. Като например да настройва фино космологичните константи на ред нови Вселени, за да ги направи обитаеми за разумен живот - с крайната цел да хвърли в тих потрес ордите астрофизици, които биха се появили един ден след милиарди години.

- Мъже. Миришем зле и сме леко глуповати, но все пак сме някак симпатични, нали? Подобно на малко лабрадорче с чревно разстройство, което се е засилило право към стената.

- За мен като австралиец е особено забавно, че Британия е превърнала Австралия в каторга, защото в един момент американските й колонии отказали да приемат повече престъпници.

- Какво е това "расова карта"? -- В повечето части на тази страна, по-точното й название е "пропуск за предната част на автобуса".

- Понякога в опитите си да отворим съзнанието си, оставяме фонтанелата си широко отворена и така мозъкът ни изтича навън.

- Какво получил природозащитникът, след като се заседял твърде дълго върху айсберга? -- Полароиди!

- Татковците произвеждат прекалено много семе, за да има мнението им някаква стойност.

- Откъдето и да я погледнеш, Земята все си е кръгла - дори за националистите. Флагът, под който по някаква случайност сме се родили, е просто едно парче плат. Не се вкопчвайте в него отвъд това, което човешкият вид позволява.

- В Америка имало и трета партия? -- Ами да! Наричат ги банкери.

- Какъв прекрасен свят, нали? Врътка ли се, врътка около Слънцето, задвижван от силата на... омразата. Всъщност подозирам, че омразата е именно онази мистериозна тъмна енергия, която кара Вселената да се разлетява с все по-голяма скорост. Някои неща просто не търпят да живеят в близост едно до друго!

- Добрите автори не пишат, за да бъдат разбрани. Истински добрите автори пишат, за да не бъдат разбрани.

- След векове на размахване на големи тояги, не ми се вярва някой в Русия вече да помни как изглежда един обикновен морков.

- Опитът показва, че когато нещата не се случват точно според желанията на Русия, тя става доста пасивно-агресивна. Но повече агресивна, отколкото пасивна.

- Съжалявам, ако човечеството не отговаря на високите ти стандарти, но в случай, че не си забелязал, то се състои предимно от кретени и гадняри.

- Интересен е бил подходът на двете свръхсили по време на Студената война: явно са смятали, че единственият начин да възспреш децата взаимно да си откъснат всички пръсти и крайници е била... ами, да им връчиш по един кашон с фойерверки, така че никой да не посмее да ги използва!

- Опитвам се да се сетя къде точно се вместваше изтезанието чрез симулирано давене в онзи таен наръчник, който би трябвало да лежи укрит някъде из сейфовете на ЦРУ. Предполагам, мястото на този метод се пада някъде между това всичките ти нокти да бъдат изтръгнати с пинцети и да бъдеш одран жив. Като в процеса на цялата тази беседа разкриваш необходимото количество важна информация, разбира се. Все пак не бива да оставяме хубавите пинцети да отиват нахалост, нали?

- Излагането на логични аргументи не е най-печелившият начин на провеждане на дискусия. Всъщност най-гръмогласният неизменно печели решителна победа по точки.


Тагове:   бъзик,


Гласувай:
19



1. getmans1 - Модератор? Бррррр!
06.01.2016 17:12
Модератор? Бррррр!
цитирай
2. asthfghl - 1.
06.01.2016 17:16
Да, кажи? Ама ако може да е нещо членоразделно ;)
цитирай
3. getmans1 - Шега бе човек, ни ми се връзвай, моля! :)))
06.01.2016 18:02
asthfghl написа:
Да, кажи? Ама ако може да е нещо членоразделно ;)

цитирай
4. asthfghl - 3.
06.01.2016 18:59
И тука така.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4310491
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив