Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2015 10:50 - Татусът на Продан
Автор: asthfghl Категория: Забавление   
Прочетен: 602 Коментари: 0 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Източник: Бургаски Репортер

image
Продан усети, че нещата отиват към …към…как точно можеше да се каже…нещата отиваха към момента, в който всички щяха да станат на кълбета. Под всички  имаше превид себе си и петимата италианци, които се заливаха от смях и недвусмислено го сочеха с пръст.

Беше пределно ясно, че тия мазни гелосани жабари, налягали на шезлонги под чадъра си на централния бургаски плаж, му се подиграваха, а като представител на прослойката „нацепени бургаски батки” Продан държеше на честта си и често се биеше под път и над път, за да я защити.

Изобщо той беше възприел отдавна принципа на дядо Вазов „Човек за едното красно име живей” и го отстояваше деня и нощя.

Затова издиша шумно, подръпна нервно крачолите на впитите по мощната му задница шорти „Адидас”, опъна нервно презрамката на своята вярна чанта диагоналка, естествено марка „Адидас” разбута малко от плажната ивица с нозе и като разярен носорог се втурна към веселящите се на негов гръб италианци. Мургавите красавци явно бяха част от екипа, който строеше някаква инсталация в ЛУКОЙЛ и сега се бяха изтърсили на плажа и по всичко личеше, че бяха решили да се забавляват на гърба на Продан. Криво си бяха направили сметките.

Доближи ги и секунда преди да ги зарита по главите според каноните на ММА лигата, на която симпатизираше и на чиито състезатели се опитваше да подражава, изкрещя.

Кво ми се хилиш, ве чуек???  – и се надвеси над единия италианец с готови за бой юмруци.

Гелосаният жител от Ботуша и другарите му панически наскачаха и почнаха да говорят едновременно и да му ръкомахат.

Продан взе решение. Все пак щяха да станат на кълбета, той  и те.

В този момент едно от момичета край хилещите се допреди малко италианци скочи към побеснелия мъжага и му извика

Спри бе, аграр!!! Смеят се на една от татуировките ти. Ти изобщо знаеш ли какво е написано на нея???

Продан изпъшка. В дългите години войни в името на семейната си чест той никога не беше бил жена, но вероятно след секунди щеше да дебютира и в тази сфера.

Мъ, ти ко гувориш мъ, жена??? – изрева и Продан. За коя татуировка ми говориш, ма оуу???

Ето за тази на гърдите ти – безстрашно отвърна момичето и посочи със зеления си маникюр изписания с готически шрифт стилен надпис, който беше си направил през зимата в любимото си тату студио.

Ъ, че кво и има на татуировката??? – малко по-спокойно попита Продан и погледна към все още напрегнатите италианци, които клатеха глави, казваха по едно нервно „Си ,си” и сочеха към надписа.

Продан не разбираше на какво се смеят тия жабари. Миналата година той беше отишъл в Рим със своята мацка Величка, която галено наричаше Ичето, а тя се представяше навсякъде като Иночентия, понеже и звучеше някак по-така латинско, демек римско. Направо го съсипа от секс за няколко месеца и почти всеки ден му правеше от любимото свинско с боб, но го убеди да отидат в Рим…не че беше лошо да го съсипва от секс или да му готви свинско с боб, ама му писна да слуша за Вечния град  и да преживя свинско и фасул, затуй ето на…заведе я в Рим.

Една вечер докато се разхождаха по някаква  вътрешна уличка на гърба на форума на император Траян и граничещия с него форум на император Август, Величка, туй де Ичето, т.е Иночентия се спря да си прави селфита, за да ги качи в своя фейсбук профил, а Продан чакайки,  мярна върху някакъв древен зид един надпис…издълбан с остър предмет. Стори му се наистина интересен текст и в него със сричане прочете някакво име …май Тиберий и още някакви думи…Sono Tiberio E Sono Triste Perce Solo Le Coccole Di Uomoni Mi Fanno Sentire Bene… тъй някак авторитетно изглеждаха и звучаха. Без да му мисли ги снима със смартфона си и когато се върнаха в Бургас, отиде до един много вървежен татуист, при когото всички нацепени батки си правеха татуси и му каза да му татуира надписа върху лявата гръд. И без това във фитнеса напоследък работеше само за гърди и си струваше да подчертае набъбналите си мускули с една хубава татуировка.

Майсторът татуист дъвчеше дъвка и равнодушно го запита.

С готически шрифт, с руническо писмо или с йероглифи да ти го напиша?

Продан се сети, че в училище преди години в уроците по история бяха учили нещо за някакви битки между римляните и готите и сякаш му светна нещо в главата за близост между едните и другите, затова авторитетно нареди.

Ъъъ, с готически шрифт, чуек.

И тъй се появи надписа върху гърдите му. От крепостния зид на император Август на левия му гръден мускул. У дома Иночентия, туй де Ичето, Величка демек, като го видя и изписка възторжено.

„Ма, мило??? Туй на римски ли е, а?

А когато той и отвърна с достойнство

„На латински е, ма Иче, с готически шрифт” – тя се хвърли върху него и го скъса от див секс.

А сега тия нещастни жабари се смееха.

На татуировката ти пише Sono Tiberio E Sono Triste Perce Solo Le Coccole Di Uomoni Mi Fanno Sentire Bene

или това ще рече„Аз съм тъжният Тиберий и само мъжки ласки ме правят щастлив” – безмилостно направи превод в ефир момичето.

Продан усети, че краката му се подгъват.

Това ли пише – попита той, а девойката кимна. Италианците и без превод разбраха въпроса му и отвърнаха енергично „си, си”

Кой татуист ти се е подиграл с тази татуировка – попита го момичето, ама той беше толкова сконфузен, че само измънка към нея и към италианците нещо като „мхъммъхммм извинявъйтии” и…

…вече никой не се смееше, макар че такива внезапни спринтове като на Продан нямаше и в комедиите на Чарли Чаплин.

Продан хукна със страшна скорост. Той тичаше,  а чантата диагоналка го пляскаше по гърба. Тичаше към студиото за татуировки, където смяташе да защити честта си, нарушена от един нещастен таутист, привърженик на готическия шрифт

А информацията за зажаднелия за мъжки ласки Тиберий вибрираше върху огромния му гръден мускул.

автор: Чернослипец Храбър


Тагове:   бъзик,


Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4301306
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив