Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2015 09:36 - Black-Blue. За нацепени батки
Автор: asthfghl Категория: Забавление   
Прочетен: 1279 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА
При поръчка получаваш талон с пореден номер, който ти гарантира получаването на тениска до 04.02.2015 
!!!ВНИМАНИЕ ТЕНИСКИТЕ НАЦЕПИН МОГАТ ДА ВОДЯТ ДО МАСОВО НАЗОБЯВАНЕ!!! 
С тази тениска ще станеш по-набухан от Гризли мечок, яхнал крокодила Гена, Чебурашка и Гигамен, загризал базуката на РАМБО 1,2,3,4,5 и ?. Като те видят по улицата, ще ти раздават джобни, танкове, самолети, мустака, бетонобъркачки, кереч, син камък, зелена еугелена, чехълчета и дори на Миндилеев Принцесата с граховото зърно ЧУЕЕК! 
Тениската има специални своиства, закодирани в изотопа, от който е избухана! Тя може ВСИЧКО. Да свети в тъмното, да пръцка под одеалото, да ти подсказва на контролно, да ти поръча китайско, да чопли слънчоглед, да ти цитира Паулу Коелю, да ти плете на баба ти ШУШОНИТЕ и най-важното ще ти позволи да вдигаш 100 от лежанка ама с ВЕЖДИ! 
Страничен ефект може да е гравирането на НЕИДЕНТИФИЦИРАНО ДНК-а с народната мъдрост: “НАЙ-ОБИЧАМ БОБА, ЛЕБА И НАЦЕПИН ДА ГРЕБА”. 
Съставни части: сезал, брашно, лимонтузу, бахур, кон, нишадър, медуза, ММА, натриев гуалакамоленат, НИНДЖИ, надежди, мидички, математика и 99% СЦЕПЕН в МРАКА памук. 
Перфектна за: Училищи, раута, дълбока оран, помпане на гуми уста в уста, гала вечери, правене на челни стойки на уши, пушене на динамит като хаванска пура, бръснене мустаците на НЕПОБЕДИМИТЕ 7, трениране на скуош с дупе, 100 метра ядене на бахур с препядствия, ходене до луната и най-важното - Да СЕ ПОТИТЕ С НЕЯ от ТОНОВЕте НАЦЕПИН ИЗБОХАНИ през идната година. 
Специални СВОЙСТВА: Носи +7 стренгхт, ако е пълна с бахур, лютеница и лимонада. Носи +18 кила живот, за сметка на маната, тоалетна хартия или газовото на ферарито. 
Колкото ПО-ДЗВЕР си, толкова по-добре ти БЕГА! 
* 100% от всичко изброено по-горе е толкова неистинно колкото гърдите на Памела Андерсън. (В СЛУЧАЙ, ЧЕ НЯКОЙ СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН, ИМАМЕ ПРЕДВИД ЧЕ Е ЛЪЖА! Няма Рамбо 5 и ? все пак, замислете се.) 
Тениските са производство на Fruit of the Loom – основана през далечната 1851 гoдина. Фирмата се е наложила като лидер в производството на памучен трикотаж в световен мащаб. 100% памук, 165 гр./м2. 
Размер на тениските 
При нашите тениски производство на Fruit of the Loom, познатите размери S, M, L, XL и отговарят напълно на стандартите си. 
Технология на печат 
Тениските са щамповани чрез директен печат – технология, при която мастилото се вмъква директно във влакната на материята. По този начин щампата стои като част от тениската, т.е. 100% гаранция за комфорт и устойчивост. 
Прането поврежда ли тениските? 
Прането не вреди по никакъв начин на щампите. Препоръчителната температура за пране за максимален живот е 30-40 градуса. 
Мога ли да гладя тениската без да се притеснявам за щампата?
Винаги е препоръчително да гладите тениските от вътрешната страна.
Източник: http://fitness1.bg/nacepin/black-blue/


Тагове:   бъзик,


Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4297296
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив