Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2014 15:32 - Изследване на извънземните: Човеците са бавноразвиващи
Автор: asthfghl Категория: Забавление   
Прочетен: 771 Коментари: 0 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ерис, Плеядите. Този следобед бе публикувано едно изследване на правителството на Плеядяните. Според разпространените сред Галактическата Федерация данни, видът хомо сапиенс е бавноразвиващ и представлява морално по-низшестояща форма на живот от андромедските амеби. В крайна сметка бе взето решение Индексът на Развитие на Съзнанието на човека да бъде понижен до категория "Боклук".
Изследването обхваща няколко десетки хиляди години обстойни наблюдения отблизо и от разстояние на събитията върху повърхността на забутаната планета Земя и анализ на дейността на нейните обитатели. Макар то първоначално да е било планирано да обхваща периода до момента, в който човечеството е трябвало да достигне до такова ниво на развитие, което да позволи първи контакт с него и последващата му покана сред редиците на целокупната междугалактическа общност, след дълго протакане изследването било прекратено, като всички участващи експерти и наблюдатели били единодушни в препоръката си двукраките земни твари да бъдат завинаги лишени от достъп до Галактическата Федерация. Препоръчано било също нивото на радиация в Пояса Ван Алън да бъде повишено неколкократно, за да се предпазят планетите отвъд Слънчевата система от потенциална епидемия от човеци.
image

Всъщност изследването само препотвърждава това, което отдавна е известно на всеки, който на някакъв етап е влизал в контакт с клетите земляни, и изпълва с още повече съдържание израза "човешко поведение", станал нарицателно сред галактическите обитатели за извънредно алчно, себично и дебилно поведение. Макар и всичката тази неприязън и страх от човеците да са съвсем основателни, все пак изследователите склонили да разследват причината земляните да са толкова изостанали в умственото си развитие. И така, извънземните учени започнали усилено да ги наблюдават в опит да установят на какво именно се дължат тези психопатични наклонности.

Въпреки всичките им медицински изследвания и опити да помогнат на човеците да станат поне мъничко по-малко изостанали и отвратителни животни, добронамерените инопланетяни накрая били принудени да капитулират и да зарежат работата си, като обявили тази земна измет за изгубена кауза. Наред с това, те най-накрая разкрили истината за милионите медицински опити, извършени през годините вследствие на многобройни отвличания на земляни, които недвусмислено показвали постепенната деволюция на висшите мозъчни функции на обектите и генетичните увреждания, които се засилвали с всяко следващо поколение поради постоянното излагане на въздействието на вредни субстанции, изнамерени от човека. Около 25 хиляди основни случая на престъпления срещу морала били документирани само за последните няколко века, като всеки от тях убедително подкрепя тезата, че с течение на времето човеците изпадат все по-надолу в еволюционната йерархия.
image

В доста интригуващия медицински раздел на изследването е отбелязана пряката връзка между състоянието на масова психоза и склонността на човеците да трупат определен тип материален артефакт със символично значение и религиозен статут, наричан "пари", който те използват, за да изграждат и поддържат определена социална йерархия помежду си. А също способността им да използват нещо, наречено "дългове" в почти маниакалното си преследване на колкото може по-големи количества от споменатия религиозен артефакт с цел поробване на себеподобните, лишаване на другите от храна, вода, подслон и други жизненоважни неща. В резултат на всичко това, вредното човешко поведение се е разпространило из цялата планета като епидемия и вече пряко засяга значителни части от околната среда.

Изследването също е установило, че през последните два века моралната деволюция на хомо сапиенс е била допълнително ускорена от индустриализацията, която иначе би трябвало да е превърнала човешкото поведение в част от миналото. Това е подтикнало чуждопланетните изследователи да се впуснат в множество медицински опити над голям брой екземпляри от боклучавото човешко население. В резултат е установено, че психотичното поведение на хомо сапиенс се дължи на непоправим дефект в генетичното развитие на вида, при който най-гадните и непотребни екземпляри се размножават с най-голям интензитет, докато сравнително по-развитите в морално и умствено отношение изостават от общия темп на размножаване и така еволюцията постепенно ги изтласква извън играта и така генетичният фонд на вида губи все повече от качеството си. Изследователите също са предоставили убедителни статистически данни за лавинообразното увеличаване на човешките дейности на планетата Земя за последните две столетия и са ги напаснали към съответните графики, показващи лавинообразното нарастване на човешкото поведение успоредно с развитието на човешките технологии.
image

Изследователите подчертават, че въпреки всичките им усилия да насочат човечеството по по-малко самоунищожителен път, хомо сапиенс неизменно винаги се връща към старите си варварски привички и постъпки, а варварското невежество у него се увеличава правопропорционално на технологичното му развитие.

Един от дадените примери, който доказва, че на невежите земляни не може да се помогне по никакъв начин, е случаят, при който те се опитали да умъртвят извънземния агент Йозо по особено жесток начин, като го приковали с пирони към две дървени греди и го оставили така да съхне на слънцето в момента, в който се опитал да им обясни, че човешкият живот е нещо повече от "парите" и "интереса". За щастие той успял навреме да се телепортира надалеч от кръвожадните човеци, което пък довело до формирането на цяла нова религия, която на свой ред била използвана за оправдаване на масовото убийство и издевателство над себеподобните в продължение на цели две хилядолетия.

image

Някои други основни примери са как човеците са взривили над 2000 ядрени бомби през 40-те на XX в. в опит да изпарят собствената си атмосфера. А също използването на обеднен уран за направата на оръжия, които са в състояние веднъж завинаги да изпържат цялата планета. И да не забравяме възникването на популярната човешка култура и масмедиите; осакатяването на новородените от мъжки пол чрез насилствено отстраняване на част от репродуктивните им органи; трийсетте хиляди ежегодни жертви на липсата на храна, вода и подслон вследствие на липсата на "пари" за "закупуване" на жизненоважни неща или неспособността за "изплащане" на "дълговете" към "кредиторите"; увеличаването на аутизма от 1 на 10 хил. случая до 1 на 50 случая само за последните 15 години; автоимунното увреждане на ДНК чрез умишленото внасяне на токсични тежки метали и вируси в кръвоносната система; петролния разлив от Мексиканския залив; радиационния теч от японската ядрена централа; неизброимите войни, водени за ресурси; непоносимите секции с коментари в Youtube; политиците, банкерите, застрахователите, футболистите, юристите... и не на последно място - безкрайно глупаво изглеждащото човешко лице.

На следващата среща на Галактическата Федерация, където фокусът на дискусията ще бъде именно това изследване и какво трябва да се прави оттук нататък с вида хомо сапиенс, повечето междугалактически видове се очаква да гласуват за или против превантивното изключване на човечеството от междупланетната огранизация и блокирането на възможни негови бъдещи опити да осъществи междузвездно пътуване. Някои членове на Федерацията считат, че са налице достатъчно доводи и за пълното елиминиране на всички двукраки бозайници и техните най-преки родственици от планетата Земя, за да се даде възможност на видовете с по-обещаващ потенциал като китовете и делфините да се развият без въздействието на всичките тези петролни разливи и други опасни и вредни дейности, извършвани от бавноразвиващия и непотребен човешки вид.



Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4298144
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив