Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2014 10:48 - Цитати 2013 (1/3)
Автор: asthfghl Категория: Забавление   
Прочетен: 1618 Коментари: 0 Гласове:
21

Последна промяна: 23.10.2014 11:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ето ПОРЕДНАТА порция БИСЕРИ от колекцията на imagetalk_politics, един политически форум, където съм съ-модератор:
- Няма нужда да имате бърз интернет, за да получите невероятно удовлетворение от една връзка.
- Да, наистина отдаваме почит на Деня на Труда, като го правим втория най-голям пазарен ден от годината. В това има почти толкова ирония, колкото във факта, че най-големия пазарен ден от годината служи за начало на честванията на рождения ден на Исус - също както са го сторили дванайсетте апостоли. Но такива са нашите обичаи.
- Явно е по-малко драматично, ако убиваш хора, които не познаваш лично, отколкото ако убиваш познати.
- Първото нещо, което научих на курса по журналистика: Никога не слагай думата "само" преди броя убити. Можеш да си сигурен, че всеки от тях е 100% мъртъв.
- Налага се да завършим онази оградна стена около Флорида, за да предотвратим потопа от имигранти. - А също и да нахлузим огромен презерватив върху южния й израстък, за да предпазим Куба от зарази.
- Да, ама дълговете са лошо нещо! Научих тази житейска истина в Университета на Живота, Отдела по Някакъв Чичо Ми Го Каза В Кръчмата.
- Не е толкова страшно, че някои хора не умеят да използват Гугъл както трябва. По-лошото е, че им се налага да го правят.
- Теориите на конспирацията са донякъде като параноята: просто защото е теория на конспирацията, това не значи, че нещо не намирисва.
- Науката се опитва да намери отговори, а след това, ако е възможно, тръси следващите въпроси. Докато икономистите правят точно обратното - първо решават какъв е отговорът, а след това търсят начини как да стигнат до него.
- Въпреки всичките модни интернет явления, теории на конспирацията и видеоклипове на танцуващи котки, които постоянно ни бомбардират с така наречена "информация", ние съвсем не се намираме в някаква ера на просвещение.
- Добрите винаги ще те превъзхождаме по численост.
- Лошите хора може и да причиняват несъразмерно много болка и страдание, поради което може и да ти се струва, че целият свят е полудял. Но всъщност това е едно пренебрежимо малцинство. Повечето хора през повечето време са готини.
- Търсенето на отговорност от извършителите на нещо наистина не е най-важното. Първата ни грижа трябва да е да предотвратим повторението на същото от същите хора.
- Това, че Америка е скапано място, не може да е оправдание за някое друго място да бъде също толкова скапано.
- Единствената разлика между плутокрацията и аристокрацията е, че при едното носиш смешни шапки и се появяваш на гърба на монети.
- Веднъж се оказах изоставен на необитаем остров... и умението ми да изчислявам интеграли ми дойде като дюшеш.
- Трябва да измислят закон, който забранява на комедиантите да не бъдат забавни. В крайна сметка, също като криминалните деяния, хуморът също е обективно качество, което можем напълно да разберем и приложим.
- Най-големите риби се ловят в мътни води, нали? Същото важи и за големите пари.
- Футболът не се връзва с американските спортни традиции. - Така е. В него се налага да имаш повече от един човек с мозък в отбора.
- Еволюцията не трае нещата да си остават неизменни, т.е. е враг на консерватизма.
- Има някаква тънка ирония в това да разрешиш казината като начин за справяне с проблема с финансовите спекулации...
- Темата за странните култури по света може много бързо да се изроди в доста грозна препирня. - Не и ако се фокусираме изцяло върху Тексас.
- Може и да се опитвате да убедите децата си, че ако си известен спортист, това не значи, че всичко ти е позволено. Но това ще е една нагла лъжа, защото в истинския свят нещата стоят точно така.
- Според мен единственото, което американците трябва да си позволяват да казват на латиноамериканците е "Страшно съжалявам" и след това да си замълчат.
- Аз съм умерен демократ, така че нашият девиз би трябвало да бъде: "Да! Ние можем! Да сме поне мъничко по-малко ужасни!"
- Ако държим наистина да сме справедливи, морални и честни, то би трябвало да сме готови да критикуваме себе си и родината си.
- Успешната революция не се нуждае задължително от насилие. Но насилието си е направо задължително, ако ще се опитваш да я предотвратиш.
- Когато става дума за злокобни тайнствени заговори, Америка е наистина всемогъща. Единствено когато се наложи да сторим нещо открито, тотално се омотаваме.
- Щом като парите означават свободно слово, а словото е пари, не е никаква изненада, че политиците са безобразно богати.
- Би било добре, ако знаехме как да възстановим една провалена система, без да се налага да трупаме камари от трупове... - Ами закопайте труповете, преди да са почнали да смърдят!
- Добре, кажи ми каква е "истината" за Светата Троица? - Тя е лесно достъпна за всеки, който има желание да направи необходимото умствено упражнение. - Упражнение? Имаш предвид като пилатес? - Кой... Пилат Понтийски ли?
- Бележка за ултра-патриотичните политици: просто защото сте си закачили огромна брошка с националния флаг, това не означава, че входът към Рая ви е гарантиран.
- Нещата между гърци и турци в Кипър са малко като Ромео и Жулиета.
- Леонардо ДиКаприо още не е спечелил Оскар. Навярно трябва да се снима във филм за лесбийки, които пушат трева и използват пушкала, за да вдигнат революция в подкрепа на абортите - тогава стой та гледай! Наградите на критиците веднага ще завалят!
- Какво, поставяте под въпрос здравето на Обама ли? - Де да знам... Те имат ли въобще някакво здраве там долу в Кения?
- Хората може и да могат да простят на своите политици, че не са особено умни... но това, което никога не биха им простили е, че се забавляват повече от тях!
- Сексът, видеоигрите и атеистите са горе-долу трите любими изкупителни жертви в съвременния свят.
- Голяма част от съзнанието ни е разположено в стомашно-чревната ни система.
- Ако Папата пръдне и наоколо няма никой да го чуе, това значи ли, че е повял божествен ветрец?
- Представете си, ако Хилъри Клинтън спечели два поредни президентски мандата... Младите поколения няма да помнят време, когато сме имали бял мъж президент!
- Нещата изглеждат къде-къде по-обещаващо през дъното на опразнена бутилка!
- Налага се нашият народ да върши много неща много по-добре - и не на последно място да престане да си мисли, че е някакво наше божествено право да определяме съдбините на другите народи. О, и също да спрем да си въобразяваме, че най-добрият начин да поддържаме влиянието си по света е като сипем бомби тук и там.
- И рече Ленин: Нека бъде Светлина! И биде комунизъм плюс електрификация.
- Просто не можеш да спориш с невежия. Ще те замъкне надолу към глъбините на ниското си ниво и там ще те удави, защото си попаднал в негови води!
- Ако отрежеш краката на едно куче, то престава да изпълнява заповеди. Следователно кучетата сигурно чуват с краката си.
- Добре дошли в Америка... мястото, където зеленчукът озадачава дечицата, а повечето хора вярват, че плодовете унищожават институцията на брака.
- Трябва да почнем да мислим като общност, за да сме успешни като индивиди.
- Декларацията на Независимостта започва с "Ние, народът". А под това се има предвид ние, богоизбраният народ. А под "Бог" се има предвид онзи гол старец с дългата бяла брада, който се опитва да дръпне онзи другия гол млад мъж за пръста на онази картина.
- На мен ли ми се струва, или туй нещо вторникът е редовно събитие? - Чувал съм, че се случвало средно веднъж на 168 часа.
- Само пробвай да зачекнеш темата за расистките аборти сред превъоръжените еднополови двойки, живеещи на социални помощи... и гледай сеир.
- Хората, които търсят оправдания за използването на расистки епитети, общо взето търсят оправдание да се държат като кретени, без някой да може да ги цапардоса по носа.
- Ох, демокрацийо! Всички те обичат до мига, когато спреш да им даваш това, което искат.
- Това, че други народи правят нещо безупречно, никога не е било проблем за нас да вярваме, че опитите ни да последваме примера ще се увенчае с пълен крах.
- Втората световна война ни ужасява толкова, защото тя ни показва какво ще се случи, когато една нация си позволи да бъде увлечена към Тъмната страна. Страхът води до ярост, яростта води до омраза и т.н.
- Единствено комунистите и либертарианците управляват обществото така, както си мислят, че то трябва да се управлява.
- Нищо не действа по-освежаващо за имиджа на един президент от обявяването на война срещу лошите (моля попълнете с името на произволна ислямистка организация).
- Не само, че думите си имат свое значение, ами те по магически начин придобиват значение, повдигнато на степен значение, след прекрачване на определен праг на нескончаемо повторение. То е нещо като мащаба на Планк в квантовата механика.
- Нашата Конституция е толкова ослепително страхотна, че имам нужда от три чифта слънчеви очила, поставени едни върху други, за да мога да я чета.
- Държавата-мащеха? Това да не е там, където правителството предоставя дневни детски грижи, за да могат родителите да работят и да вадят парички?
- Според анархиста идеите са бронирани срещу куршуми, така че може и да се окажат полезни при една училищна престрелка.


Тагове:   бъзик,


Гласувай:
23



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4280984
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив