Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2014 10:44 - Полиция с човешко лице
Автор: asthfghl Категория: Забавление   
Прочетен: 1152 Коментари: 2 Гласове:
23


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Запознайте се с Градската Полиция на Рейкявик, столицата на Исландия. Както е видно от страхотната им страница в Instagram, един обикновен ден в тамошната полиция протича в такива занимания като возене на котета в колата, ядене на шоколад, каране на скейтборд и носене на изкуствени мустаци.
Профилът на полицията в сайта за споделяне на снимки е създаден преди две години и вече има над 21 хиляди последователи. Не е известно кой точно от полицаите го поддържа и обновява, но очевидно всичките му колеги много се забавляват, докато са заети с изпълнението на служебните си задължения - полицаите карат колелета, спасяват деца, дегизирани като филмови герои, и разбира се поглъщат тонове понички. Какво би била полицията без поничките!
Каквото и да си говорим, очевидно разликата в манталитета на народи като исландците и нашия са разделени от светлинни години разстояние.
image
image
image
image
image


Тагове:   бъзик,


Гласувай:
23



1. sartorium - Еее... стига вече с тия сравнения, колко зле сме ние и колко добре са някои други.
20.09.2014 21:08
Нормално е да се чудят какво да правят по цял ден исландските полицаи, особено ако им е забранено да пият по време на служба:-)) Все пак за цялата им история, в Исландия е регистриран един единствен въоръжен грабеж.
Я да ги пратят тия безгрижни веселяци за една седмица в САЩ, да подежурят малко там:-)) Последното, което четох вчера в нета беше за някакви американски обирджии, които ограбили банка и се измъкнали преди да дойдат ченгетата. Това обаче не им помогнало особено, защото само на четири пресечки от банката самите те били ограбени от друга въоръжена банда :-))
цитирай
2. asthfghl - 1.
20.09.2014 22:51
> Все пак за цялата им история, в Исландия е регистриран един единствен въоръжен грабеж

И все пак остава въпросът: защо е така?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4308073
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив