Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2014 23:38 - Още един обещаващ автор тотално изтрещя
Автор: asthfghl Категория: Технологии   
Прочетен: 2512 Коментари: 8 Гласове:
7

Последна промяна: 07.09.2014 23:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
ЕРНСТ МУЛДАШЕВ: ОЧАКВАТ НИ Земетресения, разделяне на континенти, изригвания на вулкани
"България отива под водата, небето вече няма да е синьо..."
Другарят Мулдашев може и да е много добър лекар (макар че твърденията му за регенериращия зрението "алоплант" и до ден днешен да си остават недоказани по научен начин), но по отношение на тези ясновидски измишльотини вече явно тотално се е сдухал. Съвсем очевидно гледа да набримчи щуротевината в теориите си на макс, за да изпъкне в средите на псевдонаучните хаховци и така да си осигури максимална публичност и да може да продава книгите си.
Последните му творения звучат така, сякаш са родени от болния мозък на брутално наджаскан наркоман в напреднала фаза на шизофрения, но това явно никак не притеснява многобройните му поклонници, които жадно поглъщат всеки ред, избълван от забележително плодовитите му пръсти.
Най-тъпото е, че винаги се намира достатъчен брой лековерни наивници, които да му се връзват на всяка изсмукана между пръстите идиотщина, да му вярват безпрекословно и да му следят всяка дума с благоговейно зяпнала уста. Нали все пак уж е получил изумителното си познание от тайни древни скрижали, останали някак твърде удобно скрити за цялото останало човечество - освен за него, разбира се.
Шарлатаните ще продължават да благоденстват на гърба на шараните, докато продължава да има шарани.


Тагове:   псевдонаука,


Гласувай:
13



1. lado - Щото розата
08.09.2014 01:30
и околните нему са много у ред...
цитирай
2. vmir - Не съм го чел, нито имам такова желание.
08.09.2014 08:51
Тъпо е да се придсказват земетресения, защото всеки ден се случват на много места по земята. Вулканите - тоже, нищо, че чуваме само за някои от тях, ако някой перко реши да популяризира и неизвестен, вероятно ще чуем и за него. Щото вулкана сам не пише за себе си. Континенти ще се разделят? Няма пролем, нали се твърди, че и днешните са се разделили преди милиони или милиард години? Що пък да не се разделят още? Какво са някакви си 1 милиард годики, направо ще си дойдат като утре.
цитирай
3. asthfghl - 1.
08.09.2014 10:41
Най-забавното е, че веднага след този постинг почнах да получавам и полугневни, полуграмотни лични съобщения от въпросните хаховци (включително от въпросния г-н Копи-пейст на име rozzata). Щом са си направили труда да ме плюят пряко в лицето, значи съм настъпал някое чувствително мазолче - което може само да ме забавлява. ;)
цитирай
4. petkosabevnedelchev - izkukurigalite poddrajnici na ...
08.09.2014 10:42
izkukurigalite poddrajnici na konspiraciite po minusite shte gi poznaesh - daje tvarde lesno e.
цитирай
5. asthfghl - ...
08.09.2014 10:45
Чета и се дивя. Твърдението е, че всичко това на уважаемия д-р Мулдашев му било "казано от по-големи сили". Но когато бъде помолен да представи доказателство, той и неговите поддръжници почват да увъртат. Колко удобно.
цитирай
6. vmir - 5. asthfghl,
08.09.2014 12:02
asthfghl написа:
Чета и се дивя. Твърдението е, че всичко това на уважаемия д-р Мулдашев му било "казано от по-големи сили". Но когато бъде помолен да представи доказателство, той и неговите поддръжници почват да увъртат. Колко удобно.


А, това аз го броя за самоафиширане на шмекерлък или мошеничество, защото експлоатира желанието за разбирателство и добрия тон. На когото му пука за тях, не ги използва като залог за правотата си, но измамниците никога не пропускат такава възможност. Добре, че не съм го чел тоя, че щях да се ядосвам за пропиляното време. Любителите на шмекерлъците обаче умират за такива учители по наглост и даже се кефят, когато другите се опитват да ги разубедят от презумпцията, че неволно са се заблудили. Всъщност, в лъжливостта намират самочувствието си, вероятно я смятат за смелост или умствена извисеност.
цитирай
7. asthfghl - 6.
08.09.2014 14:12
А междувременно, аз продължавам да бъда заливан с хейт-спам на лични. Типичните форумни лунатици се почувстваха засегнати и веднага си показаха рогцата. Личните им нападки единствено потвърждават, че не разполагат с никакви смислени аргументи на полето на дебата. Затова и прибягват до тях като последно убежище. Но нищо, нека продължават да се излагат, изобщо не ми пречат, даже напротив - така ми предоставят още един повод за смях.
цитирай
8. asthfghl - Смехориите от страна на троловете край нямат
08.09.2014 15:36
Цитати от с нищо непредизвикания личен хейт-спам на полуграмотния пуберски трол rozzata, нека всички го видят какво представлява:

> хайде хвани ме за пръстите и ме поразкарай
> дреме ми за мисири като тебе, цапай си там в кочинката и не ме занимавай луди
> просто гледам, какви глупаци сте и ви се смея така леко хахаха
> Пускай си там глупостите и не те искам в мойто пространство, когато почнат да ти стават ясни нещата, заповядай
> ще си правя каквото си искам
> Върни се ти малко назад, че гледам не са те научили на обноски и възпитание лумпен, а дебила си ти и то голям, трослки дебил
> завий се с одеялото през глава и не си показвай смешния фейс
> Свиквай да ме гледаш на блога, нито ще ме спрете глупаци и малумници

> А грешкиет са ми от бързане, не че не мога да пиша глупако

Това последното е особено забавно, а и доста предвидимо. Типичното оправдание на неграмотника - бързал бил ;)

Нямам никакво намерение да спирам когото и да било. Особено пък такива, които настояват да продължават да се излагат. Както викат хората, кой каквото сам си направи, няма кой друг да му го направи :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4281301
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив