Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2015 20:05 - България - Италия (Предварително по минути™)
Автор: asthfghl Категория: Спорт   
Прочетен: 1110 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
(Една статия в НеНовините)

image

Съботното ритане на топка от страна на националния ни отбор предизвиква толкова голям интерес, че някои хора дори знаят, че ще има мач, а някои дори ще идат - било като играчи, публика или служебни лица. Ето как ще се развие той, за да ви освободим съботната вечер за нещо по-смислено:

"Химни - Джорджано излиза да изпее химните на двата отбора. Италиянският му се получава като руския химн, изсвирен пред Путин в Египет.

"Начало - Италианците са объркани, не успяват да различат футболистите ни от поддържащия персонал на стадиона, служебните лица, публиката.

"3 - Нашите играчи вече са се разбрали кой да е на вратата за първия гол, кои да са напреде, кои да са отзаде. Обещали са всички да се връщат и никой да няма на гюме, поне докато не се поизморят.

"8 - Георги Пеев и Захари Сираков са озадачени, че не са повикани в отбора, но с надежда загряват около терена заедно с каймака на В група.

"19 - Имобиле е спрян, след като някой от защитниците ни заработва допълнително като раздавач на флаери за дискотеки в Студентски град и разказва на италианското острие колко редбула и бутилка какво може да си вземе за 45 лева.

"24 - Валери Божинов се жени отново.

"31 - 90% от футболистите на националния отбор вече са се тагнали във Фейсбук, че ритат срещу Италия.

"38 - Телевизионните камери упорито търсят известни хора на трибуните, за да могат коментаторите да назоват поне едно родно име.

"Почивка - На полувремето чрез томбола е избран човек от публиката, който да изведе трикольорите с капитанската лента през второто полувреме.

"47 - Валери Божинов се развежда.

"49 - Ивелин Попов успява да спре топката в опит да спечели шоуто България търси талант.

"56 - Валери Божинов се връща в Лече ревейки, след като Алисия и Николета Лозанова раждат деца, приличащи на Еньо Кръстовчев.

"61 - Защитата на България демонстративно отива да пие вода, след като футболистите се били разбрали през второто да си разменят постовете и защитниците малко да поритат напред.

"69 - Италианците ни дават Марко Верати да мине да рита за нас, за да стане равностойно доиграването на футбола.

"73 - За да стане дори по-равностойно, Конте предлага да вземе Божинов в неговия си отбор и да извади Дзадза. Божинката отказва да премине в Скуадра адзура отново, също така отказва брак на Лайза Минели.

"80 - Шефът на игрището предупреждава, че след 10 минути загася лампите.

"88 - Разбуждат публиката по трибуните да си ходи.

"90 - Край на мача. Футболистите събират по 6 лева да покрият терена, че Петев си е заложил якето.


Тагове:   футбол,   бъзик,


Гласувай:
7



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4301745
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив