Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.07.2014 13:20 - Откъдето дошло, там и отишло...
Автор: asthfghl Категория: Спорт   
Прочетен: 1284 Коментари: 1 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
http://www.fox17.com/news/features/top-stories/stories/shuttered-belgian-soccer-fan-loses-model-gig-after-hunting-photo-sparks-outcry-22312.shtml
Белгийската фенка Аксел Деспихелеер, която Лореал наскоро си харесаха за манекенка, доста бързо се прости с мечтите си за кариера, след като едно по-обстойно разравяне в профила й в социалната мрежа Туитър разкри доста нелицеприятни неща. На снимката мацката е изтипосана с трупа на застреляна от нея газела, а преди мача със САЩ, тя е написала коментар под снимката "Отиваме на лов за американци хаха". След канонада от гневни критики, козметичната фирма бе принудена да се изметне от плановете си и прекрати всякакви взаимоотношения с белгийката.

image
Язък, кака. Както казах по-рано, да си внимавала какво постваш в Туитъра.  


Тагове:   футбол,   бъзик,


Гласувай:
10



1. stranni4e - А можеше да бъде новата Памела Андерсън ....
15.07.2014 19:58
И тя е открита по сходен начин ...... ама не е гърмяла по газели.Вярно, че после отстрелваше рок-певци, че и хубави интимни клипчета се публикуваха, но човек като стане известен всичко му е простено.Това маце, ако беше изчакало година време с публикуването на ловните си подвизи, може би впоследствие газелите щяха да бъдат обявени за опасни кръвожадни зверове, а и доста последователи на исляма щяха да я споменават в молитвите си към всевишния.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4280426
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив