Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.09.2013 09:53 - Фенове заедно срещу феодалния произвол
Автор: asthfghl Категория: Спорт   
Прочетен: 883 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ултраси на Ботев и Локо пяха заедно химна на България в Катуница   Ултраси на Ботев и Локо Пловдив за пореден път показаха, че когато трябва да се изправят срещу несправедливостта и циганизацията в България, могат да удрят заедно като мощен юмрук. Днес в Катуница се събраха наd 300 привърженици на двата отбора, като към тях се присъединиха и няколко фена на Берое от Стара Загора. Футболните фенове бяха в селото, за да почетат паметта на двете български момчета, което загубиха живота си в опита си да се противопоставят на един цигански клан, който дерибействаше в Катуница.
След панахидата феновете се насочиха към стадиона в селото, където се проведе футболен мач между местни жители и футболисти и фенове на двата отбора. Срещата започна с едноминутно мълчание, след което привържениците на Локо, Ботев и Берое запяха заедно химна на България. В тима на домакините бе и бащата на Ангел, който неколкократно благодари на всички за подкрепата.
Ангел и Павел винаги ще останат в сърцата на всички българи, а футболните фенове показаха, че никога няма да забравят и никога няма да да простят.
Поклон пред паметта на Ангел и Павел!



Тагове:   футбол,


Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4294460
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив