Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.04.2013 11:03 - Керванът си върви, кучетата си лаят
Автор: asthfghl Категория: Спорт   
Прочетен: 894 Коментари: 0 Гласове:
1



Ботев Пд скочи: Спрете издевателствата над клуба!

image

Ръководството на Ботев (Пловдив) пусна декларация, с която призовава съдийската комисия и реферите да спрат издевателствата срещу клуба.

Декларацията, която е публикувана на официалния сайт на клуба:

Уважаеми г-да от Съдийската комисия и г-да съдии,

Въпреки желанието ни да се абстрахираме от отсъжданията на реферите, факторът "съдийство" в мачовете на Ботев (Пловдив) продължава да бъде осезаем. В двубоя срещу Локомотив София станахме свидетели на четвърти неоснователно отменен гол в полза на нашия отбор през настоящия сезон, като на два пъти това оказа пряко влияние върху крайния резултат и попречи на Ботев да увеличи актива си от точки.

Изключително сме възмутени от начина, по който бе толерирана серията от удари с лакти, вследствие, на която бяха отворени рани на двама наши състезатели. Във въпросните ситуации не бе отсъден дори фаул, при положение, че според утвърдените преди няколко години разпоредби на УЕФА, подобни нарушения задължително се санкционират с картони.

Ботев е клубът с най-мащабни инвестиции в материална база и с най-много публика на стадиона. Омръзна ни грешките в нашите мачове да са единствено в наш ущърб, затова ви призоваваме да спрете издевателствата над нашия отбор и да ни оставите да се надиграваме честно с противниците, без да пречите с тенденциозните си отсъждания. Крайно време е съдиите и Съдийската комисия да започнат да изпълняват функциите си, а именно да бъдат коректив за честната и спортсменска игра.

ПФК БОТЕВ


Тагове:   футбол,   Ботев Пловдив,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4301160
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив