Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2011 00:55 - Нещата се подреждат в Ботев
Автор: asthfghl Категория: Спорт   
Прочетен: 931 Коментари: 0 Гласове:
4



Време е да разсеем всички спекулации около Ботев, струва ми се. Прекалено много глупости се изприказваха напоследък.

(http://sport.plovdiv24.bg/223486.html)

Ще си позволя да цитирам целия текст:

Марин Бакалов ще е президент на Ботев след учредяването на АД-то, Ангел Палийски ще е изпълнителен директор, а членове ще са Тодор Коев, Ангел Ванчев и Юли Попов. Това заяви лично Попов в интервю за столичен спортен ежедневник.

Треньор на отбора до края на този сезон ще е Костадин Видолов, като най-вероятно ще му се даде шанс и в "Б" група. Приоритет пред Ботев ще е собствената школа, като ще се залага на нейни кадри и български футболисти, няма да бъдат привличани чужденци.

Бъдещият благодетел Цветан Василев иска Ботев да извърви целия път от "В", през "Б", до "А" група, без да се закупуват лицензи. Като това ще е и основната цел на отбора, завръщане в елита.

Друг приоритет на клуба ще е възраждането на детско-юношеската школа, като за основа ще се използва сега съществуващите групи на Ботев и частния Ботев 2002 на Андрей Павлов.

Третият приоритет пред Ботев е възстановяването на материалната база - реконструкцията на стадион Ботев и изграждане на игрища за школите.
Надявам се това да е внесло малко яснота по въпроса и вече да се престане с упражненията по чесане на езиците. Колкото и да им е тъжно на някои, че Ботев ЩЕ го има, надявам се, че все пак повечето фенове на футбола в България оценяват факта, че един от най-популярните и емблематични клубове в историята на нашия футбол се завръща там, където му е заслуженото място. С нетърпение очакваме страхотните пловдивски дербита с комшиите от Локото, които са станали запазена марка на Пловдив. Безспорно един от най-футболните градове у нас.



Тагове:   футбол,   ботев,


Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4300943
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив