Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.11.2010 16:50 - Не щем Велбъждки врътки на Колежа!
Автор: asthfghl Категория: Спорт   
Прочетен: 1135 Коментари: 2 Гласове:
2



http://www.focus-sport.net/?action=news&id=1148764352815
Пловдив. Банкерът Цветан Василев ще е новият мажоритарен собственик на Ботев (Пд), съобщава "7 дни спорт". Членовете на Сдружение "ФК Ботев" - Пловдив, приеха с пълно единодушие създаването на съвместно акционерно дружество с Василев на извънредна среща във Военния клуб в Пловдив. Новата структура на управление на клуба се очаква да бъде факт до пролетта. Цветан Василев ще притежава 90% от акциите, а сдружението ще държи 10% от бъдещото АД. Освен това сдружението ще запази и неимуществените права - лиценз, лого, име на клуба. Бъдещият собственик бе представян от Юли Попов, прокурист в КТБ.

Целта, която си е поставил новият бос на клуба, е светкавично завръщане в "А" група, като това да стане възможно по-бързо, а не да се чака две години, докато Ботев се върне от "В" група в елита. За целта обаче се налага другият пловдивски тим Спартак, който играе във втора дивизия, да влезе в "А" група още този сезон. След това лицензът за участие ще бъде прехвърлен на Ботев, а Спартак ще остане да играе в "Б" група.



Няма да е честно така и ще има рев. Самият аз няма да се чувствам горд, че сме влезли по този начин.

Против съм да се правят Велбъждки врътки. Като ще се качваме, да си извървим целия път, за да е заслужено. Успехът трябва да се изстрада, за да е сладък.

Също не виждам как Спартак ще остане в Б група, след като му бъде отнет лиценза. По-скоро ще почне от А-регионалните, което ще е грубо.

Също смятам, че трябва да се промени уредбата с тези лицензи. В момента се купуват-продават, все едно са кило домати.



Тагове:   спорт,


Гласувай:
2



1. zlokuche - Ако не беше публикувал и линк към ...
21.11.2010 22:19
Ако не беше публикувал и линк към източника, щях да си помисля, че всичкото е измислица. Ама май е истината. Тъжно...
цитирай
2. asthfghl - 1.
22.11.2010 15:09
Все пак смятам, че феновете ще вразумят Василев. Футбола вярно са го обърнали на търговия и явно не им е изгодно да почват от ниско, но все пак подобни клубове са и СОЦИАЛНА институция, не само перачница за пари...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4294545
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив