Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2016 11:03 - ФБР разкри уникален заговор на Ал Кайда ;-)
Автор: asthfghl Категория: Политика   
Прочетен: 2616 Коментари: 3 Гласове:
20

Последна промяна: 16.11.2016 23:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Като предупреди х"Америка да бъде нащрек за "новата страшна заплаха", ФБР обяви миналия ден, че е разкрило заговор на членове на Ал Кайда просто да си седят и да се наслаждават, докато х"Америка сама се унищожава.

Множество разузнавателни служби са потвърдили, че джихадистите смятат да задействат широкомащабен и добре координиран план да стоят настрана и да гледат как х"Америка все по-бързо върви към саморазпад. Многобройни терористични агенти по света възнамеряват да се мобилизират, да си седят по дивани и канапета, да похапват баклава, да попийват шербет и да подръпват от наргилета, докато зрелищният спектакъл се разиграва пред очите им.

image
"Засякохме електронни комуникации, които сочат, че членове на Ал Кайда активно кроят планове да не се пречкат на пътя на х"Америка към самоунищожението, докато тя постепенно се срутва под тежестта на собствените си дългове, разпадаща се инфраструктура и некадърно управление", заяви на пресконференция директорът на ФБР Марк Джулиано. "Ако този план успее, в резултат ще имаме една нация с напълно нефункционираща икономика, колабирала инфраструктура и катастрофална криза в здравеопазването, които ще засегнат милиони. Искаме да наблегнем на факта, че заплахата е реална и неизбежна". След като избърса няколко сълзи и един-два сопола с кърпичката си, г-н Джулиано заключи: "И за съжаление, възоснова на показания от нашите достоверни източници и информатори, този заговор всъщност вече е в ход".

Наскоро разсекретен доклад на ЦРУ потвърждава, че всички налични подразделения и сродни организации на Ал Кайда, от Пакистан и Афганистан до Судан и Йемен, от Сомалия до Алжир и от Сирия до Индонезия, са получили инструкции да се облегнат удобно и да наблюдават безучастно шоуто, докато х"американското правителство (настоящото и предстоящото), енергийната мрежа, индустриалният сектор и всички други отрасли на икономическия и социалния живот в страната потъват в разруха и стават напълно нефункциониращи поради вътрешни разпри, общите тенденции на упадък и липсата на управленски способности и желание у елита. Според сведения на надеждни информатори, на свой ред потвърдени от редица експерти по тероризма, ако планът се осъществи, той ще предизвика много повече щети на х"Америка от 11-ти септември.

image
През последната година са засечени множество парични транзакции към различни спящи клетки на Ал Кайда по целия свят, които според сведенията са били придружени с инструкции как да се използват тези пари, за да се снабдят регионалните щаб-квартири на организацията с подходящо оборудване, за да могат техните обитатели да получават стабилен сигнал от х"американските кабелни телевизии и интернет доставчици. Така те ще могат да следят основните х"американски медии и да се насладят в детайли на неминуемия крах на последната глобална суперсила.

Също така, ФБР разпространи вътрешно видео на Ал Кайда, в което водачът на терористичната организация Айман ал-Зауахири със зловещ глас и ледено изражение призовава последователите си да "се отпуснат" и да "се кефят" в името на джихада, докато наблюдават победата над смъртния си враг.

"Слава на Аллах, скоро всеки х"американски град ще бъде съсипан от нещастия и беди", заявява Зауахири във видеото, което включва и няколко минути с кадри на млади маскирани бойци на Ал Кайда, седнали удобно около трапези и отпиващи лежерно от чаши с различни напитки, докато прещракват с дистанционното на телевизора в очакване на поредната порция чудесни новини по телевизията. "Неверниците сами си докараха всичкото това страдание и разруха чрез своята арогантност и жестокост. Скоро х"Америка ще гледа с ужас как собствените й мостове и магистрали се срутват, а отчаяните й граждани ще страдат, докато и последните им спестявания се изсипват между пръстите им и те остават без медицински грижи и образование, безработни и неспособни да си плащат наема за жилището. Някогашните несметни богатства на тяхната страна ще се изпарят на вятъра. А праведните бойци на нашата вяра ще седят обединени и ще гледат отдалеч как хаосът и отчаянието завладява Запада!"

image
Към края на своето обръщение, лидерът на терористите казва: "Заклеваме се, че няма да спрем да се излежаваме по канапетата и да се смеем истерично, докато х"Америка се превръща в руини!" След това Зауахири се обляга на люлеещия се стол, демонстративно качва крака на табуретката пред себе си и като превключва с дистанционното на CNN, където тече репортаж за дългогодишната тенденция на стагниране на заплатите на х"американските трудещи се, заключава: "Аллах е велик!"

ФБР подчертава, че многобройни агенти на Ал Кайда вероятно са установили дългосрочни спящи клетки из цялата страна с цел да наблюдават "от първа ръка" упадъка и самоунищожението на х"Америка. Разузнаването предупреждава х"американските граждани да бъдат нащрек, особено когато се намират в близост до училища, болници, законодателни учреждения, затвори и други рушащи се държавни институции, чийто тотален упадък може да стане обект на близки наблюдения от страна на безучастни и доволно изглеждащи терористи.

image
Високопоставен представител на х"американските антитерористични служби описва ситуацията като сериозен пропуск на разузнаването. "Предупредителните знаци през цялото време са били пред очите ни, но за съжаление ние не сме ги забелязали", споделя той и съветва х"американците да се подготвят за всеобхватното опустошение на страната си. "Ако бяхме обърнали внимание на експертите или дори се бяхме вслушали в собствения си здрав разум, щяхме да забележим този заговор, който от дълго време се готви на наша територия. Но не успяхме да го сторим и сега всеки х"американец ще види как целият му начин на живот се разпада пред очите му". И с мъка заключава: "За жалост, Ал Кайда ни спипа. Те ще ни ударят по най-болезненото място, без дори да си мръднат пръста (освен за превключване на канала). Опасявам се, че на този етап е вече твърде късно да направим каквото и да било".

В отговор на разкритията, говорител на Ал Кайда е потвърдил пъкления план на терористичната организация и е обявил х"американския народ за мъченик в името на Аллах.


Тагове:   политика,   бъзик,


Гласувай:
22



1. milady - ахахаххаааааа..
16.11.2016 22:42
многооо си добър..
поздрави..
цитирай
2. tikoev - :)
16.11.2016 23:04
:)
цитирай
3. elenkokoschkov - С един пръст
17.11.2016 14:44
Ще си го преместят от левия крачол в десния.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4301256
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив