Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2016 10:40 - Поздравления, х'Америка!
Автор: asthfghl Категория: Политика   
Прочетен: 2257 Коментари: 4 Гласове:
28

Последна промяна: 10.10.2016 13:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Значи какво имаме тук. Един богат кретеноид е разпънат на кръст от общественото мнение заради това, че гледа на жените като на неодушевени предмети - а в същото време, Ким Кардашиян, която изгря на небосклона тъкмо благодарение на уменията си в лизането на черни патлаци, увековечени в долнопробно домашно порно, е непрестанно възвеличавана по медиите като Кралицата на всички тийнейджърки, от които се очаква да я боготворят и да й подражават... Ей това е лицемерната Америка, изложена на показ... Ако на американските жени наистина искрено им пукаше за това колко са предадени и онеправдани, Кардашиянските кифли изобщо нямаше да се кипрят по първите страници на списанията. Айде не на нас тия!

Същевременно, и което е още по-лошото, откровеното лицемерие на корпоративната пионка отсреща, която само на думи се преструва, че е "гласът на средната класа", а в същото време се гласи да управлява същата тази средна класа, докато откровено обслужва интересите на големите банки и компании (включително на войнолюбците - производители на оръжие), някак удобно и твърде елегантно се замита под килима.

Така че, поздравления за х"американците! Изправени сте пред два избора. От една страна имате А) психопатичен, двуличен, тъпоглав хулиган и мръсно прасе, което е национално бедствие, малоумен, неплащащ данъци, изкръшкал военна служба, мръсник с диктаторски наклонноси и страдащ от шизофренична мегаломания - а от друга: Б) лицемерна, потайна, корумпирана и отмъстителна, болнава, социопатична, пресметлива и войнолюбива, продажна и жадна за власт корпоративна марионетка. Така че давайте, преглътнете повърнята обратно в гърлото си и юруш към избирателните урни!


Тагове:   политика,


Гласувай:
29



Следващ постинг
Предишен постинг

1. milady - mnogo dobree😁
10.10.2016 10:49
Избор немаа то ако имаше ..нямаше да ги има
цитирай
2. asthfghl - 1.
10.10.2016 10:52
То не че и ние имаме.
цитирай
3. asthfghl - ...
10.10.2016 11:49
На колегата appen13 явно настоящото положение му харесва, тъй като в безсилието си при липсата на контра-аргументи единственото, което му е останало, е било да пльокне един минус като типичния блого-трол, какъвто всъщност е. Да му се връща.
цитирай
4. apostapostoloff - Ама то си е точно така!
10.10.2016 19:43
Маменцето им се е@ба на американците.

Стана като у нас преди Десети- изборите бяха състезание само с един кон. А в днешна Америка кандидатите, макар и двама, са си от един дол дренки- хвани единия, та удари другия.

И като си помиси човек, че от един такъв парцал ще зависят съдбините на света, тръпки го побиват.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4298042
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив