Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2016 13:05 - Храна за размисъл
Автор: asthfghl Категория: Политика   
Прочетен: 893 Коментари: 0 Гласове:
19

Последна промяна: 21.04.2016 15:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ето едно мнение за Меркел, Ердоган, Ам-гъл и останалите анимационни герои.

Ако доскоро Европа не щеше и да чуе за членство на Турция в Европейския Съюз, цитирайки предимно "нецивилизоваността" и недемократичността на югоизточната ни съседка - а сега под натиска на Ердогановата заплаха, че щял да отприщи наново вълната от мигранти към Обетованата европейска земя, уж отворени общества като германското си позволяват да се заиграват с идеята да цензурират собствените си медии заради някакви си невинни подигравателни карикатури за Султана - това означава ли, че европейците на практика вече са свалили летвата на собствената си "демократичност" дотолкова, че да позволят на Новоосманската империя да се изсули отгоре (или по-вероятно да пропълзи отдолу)?

Между другото, ето го конкретният повод за въпросното цензуриране:

image
Както наскоро каза британският комик Джон Оливър във вечерното си шоу по американската кабеларка HBO, "Ами че той въпросът дали има прилика между Ердоган и Ам-гъл изобщо не си струва да се обсъжда. Те сходствата между двамата са си очебиен биологичен факт!"

Ердоган май се оказва най-недържащият на бъзик човек на планетата Земя. Даже по-зле е от Тръмп, който в повечето случаи само плаши гаргите със съд, когато някой му каже нещо напреки. Този направо ги съди. Че и вече си позволява да диктува на Европа какво да говори и какво - не. Сакън, да не пусне пак несметните мургави орди!

Братята европейци нещо много бързо взеха да загърбват собствените си "принципи", за които толкова време ни проглушаваха ушите и ни набиваха канчето. Смотани лицемери.


Тагове:   политика,


Гласувай:
19



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4294563
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив