Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2015 12:45 - Фридмън всичко си изпя
Автор: asthfghl Категория: Политика   
Прочетен: 2729 Коментари: 5 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 





Гласувай:
8



1. podvodni - Такива "песни" каквито ...
26.09.2015 14:04
Такива "песни" каквито пеят "хара" от рода на Фридман, се пеят когато вече не са актуални, не са осъществени, крайният резултат е обратен на очакванията, има същественно изменение на плановете свързано с тотално променена ситуация излизаща извън техният контрол и пред дебилана публика искаща да чуе това което и харесва независимо, че ситуацията е коренно различна.

Фридман да каже, че не знаят каква щще бъде реакцията на Германия е една подигравка с публиката. "Канцлер пакт" все още работи и ще работи до крайният му срок - 2045 г.
С последните си действия Меркел ясно показа това !
цитирай
2. asthfghl - 1.
26.09.2015 14:50
Стратфор е "think tank", който е съставен от най-влиятелните хора, които определят външната политика на САЩ - съветници по националната сигурност и международните отношения на всеки пореден американски президент. Като твърдиш, че един от най-влиятелните членове на Стратфор "не е актуален", само демонстрираш собственото си невежество.
цитирай
3. podvodni - Благодарско за отговора който ми ...
26.09.2015 17:29
Благодарско за отговора който ми даде!
Сега, да видиш наистина кой е истинският невежа, прочети отново това което съм писал, но мноооого внимателно, бавно и съсредоточено, след това прочети това което ти ми написа, особенно в частта за невежата и ще видиш, че твоето гугъл-поколение на което си представителна извадка не става и за чеп на каца.
Та къде казвам, че Фриднам не е актуален?
цитирай
4. syrmaepon - По принцип и на мен ми изглежда леко ...
26.09.2015 18:21
По принцип и на мен ми изглежда леко съмнително толкова открито да се огласява чиято и да било политика и то в такива детайли по отношение между съюзници от НАТО. Но никой не спори, че Германия е силна и че Европа и САШ са икономически конкуренти. Според мен заплаха за Сащ наистина е съюз между Русия и Европа и заради Сибир. За сега обаче най-големи переспективи май има Китай, просто защото въпреки всякакви "тънки" политики и сметки се случва най-логичното. Твърде самодоволност в говоренето. Но то разбира се е предизвикано от чувството но САЩ за глобалното им значение. Обаче стомната може и да се счупи.
цитирай
5. asthfghl - podvodni
26.09.2015 20:41
Подводни, пуснах ти коментара въпреки явния опит за лична нападка. Изобщо не знаеш от кое поколение съм. Представа си нямаш. Така че не се занимавай с моята особа - само себе си излагаш.

Съгласно собствената ми политика на модерация, следващ коментар, съдържащ лична обида, ще бъде трит без предупреждение.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4301923
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив