Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2015 11:15 - Лафка: Всяко чудо за три дни
Автор: asthfghl Категория: Политика   
Прочетен: 1548 Коментари: 3 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Много точна статия на Scena.bg:
Българино, доказа, че си мекотело, което всяка мутра с пари може да купи
image
То не бяха протести, то не бяха бойкоти, то не бяха статуси във Фейсбук срещу стартиращата през 2011година Лафка – будка за цигари и алкохол, свързана с обемна мутра-политик с отвратително изражение и поведение. И какво стана?
Само за четири години на пазара, от Лафка пазаруват четвърт милион българи всеки ден, обявиха от компанията днес. Буквално ни се смеят в лицето.
Лафка вече дава кредити. Нареждате се за цигари и си вземате кредит. Яко, а? Молите се на този, който презирахте да ви даде парички? Прошляци, такива!
Лафка вече продава надежди – лотарийната игра, по която народа си дава левчетата е на…? Изтрийте талона си за печалба. Мутрата не само ограби държавата, но е готов да ограби и надеждата ви, защото сте толкова наивни и бедни мисловно, че няма накъде.
Лафка вече направиха 800 обекта – повечето от които със съдействието на кметове и общински съветници. Продажници!
Лафка финансира културни мероприятия – любимите Ви звезди пеят под логото на Лафка. Няма проблем. Идолите Ви винаги ще се обърнат срещу феновете, щом се появи чичко паричко и плати.
– Българино, ти много добре знаеш на кой е Лафка и нямаш нищо против да му дадеш парите си, за да стане още по-богат и още по-дебел. – Българино, ти много добре знаеш на кой са вестниците, които купуваш всяка сутрин или всяка седмица, но те продължават да са лидери в пресата. – Българино, много ти знае устата, но само във Фейсбук. Прибираш се у дома и почваш да пишеш срещу Дебелян, но преди това си му дал 10 лева в Лафката.
Днес Лафка е най-голямата верига за продажби на дребно. 800 обекта в цялата страна. А ти, българино доказа, че една мутра е повече от теб. И може да те смачка с парите си. Само като се възползва от твоите качества – безпаметност – помниш не повече от 3 дни и мързел – мързи те да си купиш цигари от леля Пена, която цял живот ти подгъзува в малкото си магазинче, което се намира само на 100 метра от твоя блок, за да дадеш паричките си на този, които презираш и уж загрижено агитираше да го няма. А него го има. На спирката на автобуса. На топ мястото, което е завзел, по втория начин. Мястото, на което леля Пена никога не може да бъде. „Благодарим“ ти от нейно име. И от името на малкото морални хора в тази страна./Scena.bg


Тагове:   политика,


Гласувай:
12



1. milady - 6+++++++
09.04.2015 15:07
браво!!
дремете ощее ..тъпанари!!
цитирай
2. django - Тотална безпринципност за съжа...
09.04.2015 20:14
Тотална безпринципност за съжаление. Факт е че Без християнски ценности обществото е обречено на бърза деградация.
цитирай
3. asthfghl - 2.
09.04.2015 21:50
Морал може да има и без задължително той да произтича от християнски ценности.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4280779
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив