Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2013 11:36 - Петолъчката умря, да живее магистралата!
Автор: asthfghl Категория: Политика   
Прочетен: 1253 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 17.07.2013 14:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Липсата на трафик на Петолъчката може да фалира малките заведения

Работата секнала рязко, защото всички вече пътуват по магистралата

Петолъчката вече не е това, което беше. Ден след пускането на цялата магистрала „Тракия” старият път към морето опустя, а бизнесът на малките ресторантчета по пътя е застрашен. 
На спирката след село Венец ситуацията не е дори като през зимата. Димо даже не е пускал скарата.
Управителят Димо Атанасов коментира, че работата е секнала рязко. Причината по думите му е, че всички са на магистралата. За Димо и персоналът тук всичко свършва с рязането на лентата. Очаквали трафикът да намалее постепенно - но днес тук не са спирали дори автобусите с туристи.
„Паркингът беше пълен - имам и допълнителен паркинг ,мъчно ми е”, коментира Атанасов.
Колите по вече стария път също са рядкост. Отсечката - Карнобат - Петолъчката - и досадните задръствания - вече ще са само спомен.
За Димитър, който работи в едно от оборотните заведение на разклона - магистралата може да се окаже просто пътят, по който ще тръгне за нова работа. Той не се радва за новата отсечка и очаква да си вземе „сакчето и нанякъде.”


Тагове:   политика,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krivoshapkova - Спомням си " Венец"
17.07.2013 13:05
преди 10 години редовно пътувах по маршрута , почти всеки ден , и това заведение бе единственото, в което могат да ти предложат здравословна храна, прясна, приготвена вкусно. Бе място, където можеш да отдъхнеш, да се почувстваш желан гост и да намериш приятели. Далеч от веригите за хранене и полуфабрикатите.
цитирай
2. asthfghl - 1.
17.07.2013 14:51
А сега по цялата магистрала в продължение на всичките километри от Чирпан до Бургас няма нито едно място, където да можеш да спреш и да се освежиш. И скоро няма да има. Само по няколко химически тоалетни, за да не търчат хората из кърищата да пикаят.

Има обособени парцели за строеж на заведения и бензиностанции, но исканите цени са безбожно високи и никой не се навива. И така, наливаш за последно гориво към Ст. Загора и оттам до морето - само газ. Тъпо.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4308868
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив