Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2011 20:36 - 1во място по некадърност
Автор: asthfghl Категория: Политика   
Прочетен: 1207 Коментари: 2 Гласове:
7



Българските политици спечелиха първото място в традиционната класация на списание „Forbes“ за най-некадърни политически представители в света. В жестоката надпревара за те са успели да се преборят с конкурентите си от Сомалия, КНДР, Нигерия и Конго. Първото място е спечелено благодарение заслугите и усилията на цялата плеяда политици управлявали и управляващи все още България от началото на преход.  Ето и критериите по-които нашите политически лъвове са успели да заемат призовото първо място:

1. Българските политици са най-успешните в способностите си да предизвикват чрез управлението си носталгия по социализъма. Няма друга държава, в която след падането на тоталитарния режим, народа с толкова умиление да си спомня за добрите стари времена.

2. Българските политици, са най-успелите в дисциплината „Дискредитиране и омаскаряване на демокрацията“. Българските политици са единствените в света успели да убият вярата в демокрацията в почти 100% от населението на страната.

3. Българските политици са единствените в света успели да докарат държавата си само за двайсет години, едновременно до икономическа, финансова, демографска, културна, здравна и образователна криза.

4. Българските политици са първи по показателя прогонване на населението извън пределите на държавата, чрез прилагане на политическа принуда на базата на узаконяването на пълното беззаконие и несигурност в страната. По груби сметки държавата е загубила 15% от работоспособното си население и не се очаква темповете на емиграция да спадат.

5. Българските политици са първи и по показателя, разграбване, унищожаване и разпродажба на изграденото по време на отминалия тоталитарен режим.

6. Българските политици са първи в света и по показателя сливане с организираната престъпност, както и държат челното място по корупция.

7. Българските политици са най-некадърните бизнесмени, придобили парите и бизнеса си чрез шуро-баджанащина и ограбване на държавата, както и чрез крупни измами с пари от еврофондовете. Те са единствените които на 100% не биха издържали  без държавна подкрепа в условията на реална пазарна среда.

8. Българските политици са най-успешните в понижаването грамотността на населението, чрез малоумни образователни политики. Смята се , че за изминалите години на прехода грамотността сред населението е намаляла с 30% за сметка на увеличението със 100% на дипломираните вишисти малоумници на фона на все по-големия глад за  специалисти във всички сфери на икономиката, науката и обществения живот. Особенно показателен за кризата в образованието е факта, че на чело на държавата седи пожарникар, незнаещ чужди езици.

9. Българските политици са на челно място и по дезинтеграция на интегрирани преди малцинства, както и по изграждане на изключително благоприятна среда за развъждане на бездомни кучета.

10. Българските политици са на челно място за всички времена по брой на обещани, но неизпълнени обещания.

11. Българските политици са политиците купили най-много гласове, за най-малко пари по време на предизборни кампании, което ги прави номер едно в света на политиците избрани не заради качества, а за пари.

12. И не на последно място българските политици са успели да продадат държавата на най-много чуждестранни интереси.

Наградата за най-некадърните политици в света е изработена от световно-известните френски скулптори и изобретатели доктор Жозеф Игнасий Гилотен и доктор Антоан Луис, и ще бъде връчена на победителите от останките на техния народ.


Тагове:   политика,


Гласувай:
7



1. megafon - Жалката
18.04.2011 09:45
ни действителност за съжаление. И пак опираме до това, кой изибра политиците.
цитирай
2. asthfghl - 1.
18.04.2011 16:17
Какъвто народа, такива и политиците. Това сами си го знаем, без да ни е нужно някой дипломат да дойде да ни го каже ;)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4280303
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив