Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.08.2016 12:01 - The Prodigy ни изкъртиха!
Автор: asthfghl Категория: Музика   
Прочетен: 1390 Коментари: 0 Гласове:
20

Последна промяна: 15.08.2016 14:14

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ежегодният фестивал Summer Chaos разтърси бургаския квартал Лазур през уикенда. Хедлайнери бяха биг-бийт легендите от The Prodigy, а преди тях на сцената се появиха House of Pain, The Exploited, Clawfinger и Bullet For My Valentine.

Въпреки едночасовото закъснение, Clawfinger подпалиха страстите със запазената си марка - железен хип-хоп от най-висша класа.

image

image

Гвоздеят на програмата на шведите бе, когато техният китарист толкова се превъзбуди, че се качи на една тонколона и се метна в тълпата отдолу. За щастие не се стигна до произшествия.

image

При толкова агресивна жица, погото сред множеството бе неминуемо.

image

Британците от BFMV пък хвърлиха доста усилия да разтопят сърцата на тийнейджърките. Бандата има подчертано американско звучене и стои актуално и доста комерсиално, макар и за тези с по-рокерски предпочитания вероятно да идва някак твърде лигаво. Все пак не може да им се отрече, че правят добро шоу.

image

image

image

Скоро се разбра, че The Prodigy ще излязат с още един час закъснение, поради отлагане на полета. За публиката обаче това бе добре дошло, защото така или иначе си беше време за хапване, а от павилионите наоколо вече се разнасяше аромат на кебапчета. Бирата, разбира се, се лееше с тонове.

image

И ето, че най-сетне дочакахме излизането на Кийт Флинт и компания! Без изобщо да се помайват, The Prodigy веднага забиха с най-големите си хитове, като започнаха с Breathe. Тълпата направо издивя!

image

image

Заредиха се все по-брутални изпълнения: Nasty, Omen, Wild Frontier, Firestarter, Roadblox... а на Voodoo People погото достигна своя апогей.

image

image

image

Последваха още размазващи парчета като Poison, Smack My Bitch Up, Their Law, а накрая бандата завърши страхотното си почти двучасово шоу с Take Me To The Hospital.

image

image

За жителите на кв. Лазур остана ехото от гигантската шумотевица, за организаторите и домакините на стадиона - нелеката задача да се справят с последвалия хаос наоколо... а ние, феновете, очакваме новини за участниците в новото издание на фестивала догодина.




Тагове:   музика,   концерти,


Гласувай:
20



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4296744
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив