Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2009 14:05 - Абсурдите в Music Idol
Автор: asthfghl Категория: Музика   
Прочетен: 1588 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 07.07.2009 11:11


Крайно съм разочaрован от това, което се случи миналата вечер в Music Idol!!! За мен Димитър беше най-добрия изпълнител този сезон, а след като видях колко необективно беше оценен, смятам, че приключих с гледането на Music Idol този сезон. Видяхме ясно как се толерира простотията на малоумното дуо "ММ", а се орязват крилата на достоен човек като Митко, който на всичко отгоре пее най-добре от всички. Може би продуцентите от Вирджиния Рекърдс търсят ангелски личица и секси дупета, а не добри изпълнители. Явно не толкова красивият им миналогодишен Айдъл не носи нужните приходи и се ориентират към Пайнърската схема на празна красива опаковка без нужните качества за изпълнител. Още повече, че силиконовата и ботоксова примадона Мария, която една нота не може да изпее без плейбек, е последният човек, който би трябвало да се произнася по отношение на "визията" на участниците (впрочем, Марче, има си и по-хубава, българска дума: "външност").

Никога не казвайте, че няма какво да се направи, това все пак е бизнес и ако няма на кого да си продават продукта, bTV ще започнат да се съобразяват с това, което казваме НИЕ!!!

В отговор на неминуемия въпрос "какво можем да направим, за да променим нещата" - най-простото решение е в ръката ви, като смените канала!


Тагове:   музика,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - хм
16.03.2009 14:28
Ми то е ясно че е нагласена работата.Първо му се възхищават и Пони даже му пали запалки и пее с него, после го режат. някой отгоре им е наредил. Димитър щеше да се откроява прекалено над останалите и са решили да изравнят силите.
цитирай
2. анонимен - Опааа баце Митко го върнаха :)
17.03.2009 22:25
Опааа баце Митко го върнаха :)
цитирай
3. asthfghl - Опа!
17.03.2009 22:26
Поддадоха се на натиска.

Ама забеляза ли как им увиснаха джуките на всичките ;)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: asthfghl
Категория: Технологии
Прочетен: 4309333
Постинги: 1683
Коментари: 3144
Гласове: 11390
Архив